February 04, 2014

SPECIAL FOR MY TOP COMMENTATOR JAN 2014

Assalamualaikum....



Terima kasih msred ucapkan untuk semua follower msredcheesecake.blogspot. Sangat hargainya, especially for those yang rajin datang dan juga yang rajin tinggal komen. Really appreciate it. Plan untuk buat GA dalam waktu terdekat ni, tapi tak pasti bila. InsyaAllah, bila dah beli hadiahnya, baru announce,

Untuk menghargai pengunjung msredcheesecake.blogspot, msred decided nak bagi something untuk Pengomen Tegar blog msred untuk bulan January 2014. Ms Affy Afiqah. Sejak dia follow blog msred, Miss Affy ni memang lah rajin komen blog msred. Setiap kali datang mesti komen setiap entry msred yang ada. Terharu tau Miss Affy. Teruja sangat.



Msred appreciate semua pengomen blog msred, Thanks you guys. But for Jan 2014 ni, msred bagi untuk seorang saja dulu. Maybe next time boleh bagi untuk 5 orang ke, insyaAllah. Budget constraint. Hhehee...


Dah dapat address Affy, tinggal nak pos je. Nanti bila dah pos baru boleh letak picca hadiahnya.



25 comments:

Normi Nieza said...

nama cik nor tak der..hihik

Nurzakiah Hanum said...

sama-sama kasih

amal said...

tahniaaah afyqah!

yeayyy nanti msred nk buad giveawaaay :)

Asha Lya said...

tahniah dah makin ramai pengunjung kat cne kan

Farah Waheda Wahid said...

tahniah tahniah kepada semua top komentator... *_^

Wafi Remli said...

Tahniah la awak tu...

Iela Fazielah said...

tahniah.....

Sis Vee said...

mereka mmg peramah ...

zacky786 said...

waa..
sy xdpt nk jd pgomen tegar.. sbb on9 on jarang2.. haha

zacky786 said...

waa..
sy xdpt nk jd pgomen tegar.. sbb on9 on jarang2.. haha

Cho Zila said...

tahniah.. syiok diakan...

Mime MF said...

wah tahniah2...tanpa pengomen dr kwn blogger rasa tak meriah blog..hehe

Ayu sukatiakula said...

bermotivasi nk tersenarai plak lepas ni

ZazaMyMoon said...

congrats tu mis Affy..
alaaa msred, klu yg nombor 9 tu tak boleh dpt hadiah jg ke?? hehee

sYiRa LoKMaN said...

tahniahhh !.. bestnyeee

izan mama mia said...

tahniah.. bila entry menarik dan tuan blog rajin berkunjung balas..mmg akan sll singgah kan... akak pon baru je folo blog ni rasanya.. hihi

Raudzah Z said...

Tahniah semua!!!

Kasih Salina said...

tahniah buat pengomen tegar..hihi..

Sally Samsaiman said...

eh, sally takde...huhu..kena kerja keras lagi ni...Ika mmg rajin pun :)

shahdiana said...

tahniah kepada yang menang tu...

Shiqin Sunshine said...

wahh ni yg nak komen selalu nih...heheh =p

Eellee Nana said...

thniah semua^^


: Langkah Utama Mencegah Migrain

QasehnyaRania said...

tahniah buat affy :-)

Azhafizah Md Nor said...

tahniah untuk mereka :)

shura shushi said...

buat lah GA kak, i nak join, bagi hadiah best best eh :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno