February 19, 2014

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BULAN MARCH

Assalamualaikum....


Kalau join Segmen yang dianjurkan oleh Cik Tira ni, klik banner ok.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

9 comments:

Ayu azmir said...

Selamat bersegmen

aisya said...

selamat bersegmen :)

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade join
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

wanariahamiza said...

Selamat berjaya dan bersegmen. :)

Zara Nurhaidah said...

zara blom join lagi.. selamat bsegmen ! ^^

Nur Atira said...

terima kasih kerana sudi join . tira datang singgah follow sini :)

Mummydearie said...

Yang ini macam nak join sebabnya sekarang ni pun tengah sibuk menambah bloglist yang ada pastu semput lak nak menjenguk satu-satu.

ctmz said...

gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
follow sini jugak ok!

http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

Syuhada Baharudin said...

salam ..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
wish you all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno