February 04, 2014

SEGMEN : MY BEST ENTRY BUBBLYNOTES.COM

Assalamualaikum...

Akak join Cik Fara.... Minta2 Mr Random tu pilih akak la. Heeee... Good Luck untuk diri sendiri.


http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html
Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^

 

18 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks for joining and your support, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Nurzakiah Hanum said...

good luck

amal said...

good luck msred~! nak join jugaaak laa

ezyra daniel said...

goodluck !!!
hope ada la rezeki nak menang GA nie kan hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt brsgmen kak.

Anis Zahidi said...

goodluck :D singgah sini smbil follow

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam msredcheesecake,
menarik hadiahnye,, gud luck tau

Izzah Norlizah said...

slm...follow sini...follower #1367

dr segmen yg sama

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblysnotescom.html

Yanie Andierah said...

Dah follow blog awak. Dari segmen yg sama :) Goodluck ! :)

http://babysiiwan.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Maszie Fatah said...

Salam Ukhwah, dtg bertandang dari segmen yg sama..

Jemput singgah blog Maszie :P
http://maszie.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Eraz Fadli said...

Eraz datang merayau di malam hari melalui segmen ini : http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Lollipop Manis said...

singgah follow sini dr segmen yg sama :)
gudluck. ;)
http://manislolipop47.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

FRENZ HEALTHCARE said...

salam. singgah follow dari segmen yg sama. :D
http://frenzpharmacy.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

ain syafieqa said...

singgah dr segmen yg sama..salam kenal =) http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen ye :)

Invisible Me said...

Selamat bersegmen. IM dari segmen yang sama. Singgah sini :)

Farah Waheda Wahid said...

tahniah dah sila tinggalkan link terbaik anda di sini--> dalam tempoh 3 hari... http://www.bubblynotes.com/2014/02/pemenang-segmen-my-best-entry.html

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno