February 15, 2014

SALTED NUT AND A NOVEL

Assalamualaikum...

Weekend ni, Mr Husband tak ada. So langkah kaki pendek je. Tak ada plan nak pergi mana-mana. Kalau keluar pun pergi market beli barang keperluan. Kalau tak duduk rumah saja lah.





Tadi adik saya datang dengan suami dia, Mr Pilot. Dia bawa kan kacang favorite saya. Oh heaven. Saya memang suka sangat makan kacang ni. Kalau makan sepeket memang tak puas. Berpeket-peket sekali maka. Kali ini dia bawa banyak, memang puas lah.

Thanks yea lil sis, and my BIL.






Boleh kunyah kacang sambil melayan novel ni. Baru separuh baca. Lambat sangat habisnya dek kekangan masa. Kalau zaman anak dara dulu, sehari dah habis dah. Over tau nampak sangat asik duduk layan novel je malas buat apa-apa kerja.


Happy weekend you alls. Belum dapat lah nak pergi BBW lagi.





26 comments:

tifa anvar said...

hepi weekend. selamat mmbaca

Abil Fikri Ahmad said...

Tumpang lalu..

Dhia Dirham said...

happy weekend (:

Pha Is said...

dulu masa naik flight pernah dapat kacang tu.. heheh

Azhafizah Md Nor said...

bersantai dirumah sambil baca novel sambil makan kacang seronok jugak rehat² gitu

RDZ Z said...

kita suka salted nuts...kalau makan cepat aje habis..tak sedar..he..he

Asha Lya said...

rajinya sis membaca..novel english plak tu

Linda said...

Anak saya pun minat betul kacang kapal terbang ni hihi

Siti Hajar said...

Sama! Tengah baca buku juga, macam novel.

aisya said...

sy tak minat plak makan kacang2 ni kak. hehe
sama lah takde masa lg nk ke bbw. stress. huhu

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat berhujung minggu.. aiza suka juga kacang tu.. selalu minta lebih dari pramugari.. hehe..

amal said...

waaah kacang apaa tuhh :)

Cikgu Norazimah said...

Heppi weekend..mmg enjoy bersantai2..CN lak bz 2 mggu ni sbb BIL kwen..bila la nk bsantai2 ni..huhu

Hafiza AizZawa said...

kacang MAS tu mmg sedap.. best la senang dpt stok.. hehe

Nurul Farahizzati said...

happy weekend kak.. haritu, saya tgh makan kacang, mak saya marah, "nanti muka naik jerawat!" huhuhu..

BUNDA said...

bunda pun suka kunyah2 kacang...hehe

Anne Nurain said...

baru je makan kacang tu dlm flight LD-KK.. sedap tapi segan pulak nak mintak lagi.. hehehe..

Nora Karim said...

hahaha sama la kita... zaman anak dara sehari sebuah buku... la ni dah kawin... ngan anak2 lagi.. keje umah lagi... berminggu2 baru abis sebuah buku... sabar je la...

Sya Nadia said...

wah..syoknya mghbiskan masa mcm ni...jeles sy.. ;)

Razi ten said...

Owhh kacang, at first I read as Kucing because of the cat pics above xD
Weird how can you eat Kucing lol

ros_reeza said...

kunyah kacang ni memang ralit je.. tak boleh berhenti mengunyah.. hihihi

ain syafieqa said...

ain pun jarang keluar kalau tak ada peneman. last2 duduk rumah baca buku,layan blog je.hehe

HeNRieTTa JoSe said...

kacang MAS...bestnye...dah lamer xmakan...sebab jimat nek AA jer...

~MommyAqilMedina~ said...

hehe..duduk rumah baca blog pon best jugak..rindunya zaman single..hehee

Mummydearie said...

Oh, saya pun suka Dan Brown ni! Sekarang ni kengkangan masa memang tak mengizinkan pulun baca novel ikut suka hati, bila-bila masa. Novels dari BBW last Dec pun baru masuk buku kedua. Baru selesai Iris Johansen 'Quinn'

QasehnyaRania said...

wah layan. dh kawin byk komitmen lain kan.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno