February 13, 2014

RASUKAN GAMBAR

Assalamualaikum....

Dengan mood ala-ala malas nak start kerja office, layan gambar-gambar kegemaran dalam i pad saya. Bila tengok gambar ini, tekak tiba-tiba rasa nak buat milo tabur. Dah lama tak buat milo tabur. Dah lah tabiat Iffan yang suka meratah milo tu dah menurun kat saya, [ ke tabiat saya menurun kat Iffan? ] suka sangat melayan milo tabur. Adik saya kata, "Kau tak takut sweet pee ke?"

milo tabur ke ni? tak kan kopi tabur plak?...


Apa perasaan you alls tengok gambar ni? Terliur tak? Ke saya je yang pantang tengok gambar-gambar seumpama ini?

Penyakit apakah kalau symptomnya tak boleh tengok gambar makanan, mesti diikuti oleh perasaan mengidam nak sangat di jamu tekak yang meronta, hati yang rebel minta dipenuhi permintaan nafsu, yang bagi sesetengah orang, nampak over.


innocent?...




Selepas melihat gambar ini, rasukannya? Rasa seperti nak pegang status mahasiswi semula. Faham?






35 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow2

Cik Puan Fadli said...

sy xleh minum milo...klu minum je, kompom ulang alik toilet, kencing mlm...selang sejam mesti tbangun...x minum, tido nyenyak sampai ke pagi...xde pon kencing manis..tu yg heran...pelik betoi..

izan mama mia said...

saya kalau milo ais.. melompat le nak..ehe..kan cuaca panas sekarang nih

Nurul said...

Betullah... kalau tengok gambar2 camni, terus terliur nakkan benda tu... nak milo tabur jgk... hehe
buat lps ni... ^__^

Fiza Rahman said...

MILO adalah feveret saya. Hari² milo.

babYpose said...

Milo tu nampak so yummylicious nyum nyum :)

Anizz Annisa said...

sedapnyeee...hee

sYiRa LoKMaN said...

dah lama tak tabur2 milo ni

Amir Khalis said...

milo tabur hanya sesuai untuk milo ais kalau panas nanti tenggelam hahaha

Linda said...

mmm...samalah pulak kita ni Msred, saya pun kdg kala dirasuk gambar esp bila takde mood...dan selalu jugak rasa nak jadi mahasiswi..:D

Siti Asiah said...

Asiah sk tgok gbr milo tu, rase nk minum milo tabur skg jugak...;)

syawalsimpsons said...

adoi suke ngan gamba mamat korean ni

Abak Lorong Cinta said...

Aduhai!!! haha.. faham kot...

Rai Ourkizuna said...

jadi lecturer okay gak kak.. kalau jadi student saya pegi kelas nak hadap dia je.. mau second semester dah kena kick dari kolej..hahaha...

saya pun jenis cepat teruja ngan gambar makanan..hahaha

ain syafieqa said...

terliur betul la..milo tabur ais lg sedap.heee..

ain syafieqa said...

terliur betul la..milo tabur ais lg sedap.heee..

N.A.T said...

milo tabur!!! O_o ..
musim panas mengering ni memang sedappppp sangat menikmati

Mummydearie said...

Memang gambar makanan dengan rasa mengidam tu sinonim sangat. Saya pun tengok milo tabur aje dah terliur apatah lagi kalau hidangkan gambar makanan, lagilah meleleh sambil rasa kebulur :)

FiZ said...

suka dua2 gambar.hihi.tempting and melting.:p

Mime MF said...

haha sy kalau tgk gambar makanan mula lah..nk try buat la..nk try makan lah..adeiii

Amanda Suria said...

bila tgok gambar yang last tu pun SA rasa nak masuk belajar semula..hahahahhahaha......

amal said...

aaaaaaa dh lamaa sgt tak buad milo tabur.

ptg jap g nak buad laa utk buka puasa :)

Ahmad Zaki said...

Macam sedap je. Nak air tu. =)

ZH Blogger

henrietha yamashiro said...

hahahahaha betul....rasukan itu hebat...

Asha Lya said...

nmpka sdp milo tabur..nak tryla buat nnt :)

Paly said...

milo tabur.. lama dah tak try

Contest SEO Muslim Niaga

Sally Samsaiman said...

rasukan kat sally yg bawah tu...sally kena kumpul 6 billion nak g masuk meminang dia..hahahah

Aziela said...

Fahaaaaammmmm sangat. Hehehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

kalo kat kedai dia panggil milo diansour! :)

Cikgu Norazimah said...

siapa yer nama abang hensem tu? pernah tgk dia blakon cerita korea..CN paling kenal dong wok jer ! heheheh

mrs kayrul said...

eh tiba2 nak g bancuh milo tabur jugak

~MommyAqilMedina~ said...

Memang terliur sangat..dengan taburan MIlo tu..haih..meleleh ayaq liuq ni..hihihi

Kesuma Angsana said...

hehehe.. ok2 faham sgt !

deno said...

emmm.... dah lama tak minum milo tabur... hihi

Sya Nadia said...

sy suka juga milo tabur..lama dah xminum milo sejak sy jd pening2 minum milo..hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno