February 19, 2014

NEW KOREAN DRAMA : CUNNING SINGLE LADY

Assalamualaikum....






Ae-Ra (Lee Min-Jung) is focused on her appearance as she believes it will lead her to a better life. She then meets Jung-Woo (Joo Sang-Wook) who studied engineering. They eventually get married, but they also get divorced. After their divorce, Ae-Ra goes through difficult times. Unlike Ae-Ra though, Jung-Woo becomes a successful IT developer and very wealthy. Now, Ae-Ra tries to seduce Jung-Woo to marry her again.

Released date : 26 Feb 2014












Lee Min-Jung





Joo Sang-Wook

picture credit

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suka2

Siti Hajar said...

Cerita baru sangat ni. Belum release lagi. Akak memang follow semua cerita ye? Memang minat abes ni ;)

diana said...

nanti saya cari..nak tengok jugak..:)

Ann said...

cam best je...boleh layan ni nnti..

syawalsimpsons said...

macam best je kakak

Farah Waheda Wahid said...

kalau akak saya yang suggest mesti best kan??? haruslah cuba tengok ni...

~MommyAqilMedina~ said...

Macam best cite ni..Joo Sang Wok tu nampak hensem sangat walau antagonis wataknya nanti..hehee

Fizalinolie said...

Macam best... Tapi kalau korea. Fiza tak minat sangat.

QasehnyaRania said...

suka tgk perempuan korea. tp nak tgk drama korea tak kot. kureng. hihi

akak, kadang kadang sapu minyak tu kat perut kan, boleh je buang angin.. hihi..

shasha yacob said...

saya minat drama korea. hihi nnti nak pi terjah lah hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

mmg tak akan pernah dapat tengok..huhuhu

munirah rahman said...

singgah melawat sini. cantik blog. semoga terus berjaya :)

Miss Ika said...

mcm citer EMERGENCY COUPLE je.. tapi x pe asalkan lawak
http://notamanjaku.blogspot.com/

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno