February 05, 2014

MS SALLY SAMSAIMAN PEMINAT TEGAR YONG HWA

Assalamualaikum...


Rasanya follower Ms Sally tahu dah dia peminat cn blue especially Yong Hwa, singer band tersebut. Sebenarnya nak cerita, dalam entry ini, msred letak gambar Yong Hwa yang ini...




Ms Sally boleh cam itu gambar Yong Hwa. Tengok mata je dah kenal. Ni mesti wajah Yong Hwa dah tersimpan rapi dalam kotak fikiran Ms Sally sampai sekilas pandang dia dah kenal. Hehheee....

Baru tengok concert CNBLUE BLUE MOON TOUR NYC 2014. Suka dengar CNBLUE cakap english. Tak puas sebab kat you tube je. Nak CD concert.

Ms Sally, nanti akak nak jumpa Yong Hwa akak ajak Sally k. Ngeheeheee...




8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

like

Asha Lya said...

amboii hehehe sis pun peminat yong hwa ekk

acik idah said...

Hebatt cik sally kita yerr..! :D

Fizi Zaidi said...

itu lah, peminat setia namanya..heheh

QasehnyaRania said...

org kalau minat giler mmg mudah ingat.hihi

Azhafizah Md Nor said...

memang die hard fan tu.hebat gambar camni boleh kenal :)

Norhasniza Khalid said...

oh,. sally ?.. errrmm.. peminat tegar tu!,.. :)

Sally Samsaiman said...

hhahaha...for real akak buat entry ni..? hahaha...terharu! mihmihmih...

aduh! gue udah cinta mati sama dia dong :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno