February 18, 2014

MESIN FAX JENAMA APAKAH?

Assalamualaikum.....

Petang-petang camni, bateri semakin low perut lapar nampak pulak gambar ni.






Fax machine jenama apa ni? Nak beli kat mana ni? Berapa harga ni? Boleh deliver pizza ikut machine ni je ke? Lapar ni.....


Tetiba rindu cekodok sayur mak.
posted from Bloggeroid

13 comments:

Wafi Remli said...

Peliknya...tapi tak mustahilkan?

amal said...

laparnyaaaaa cekodok! :)

Sis Vee said...

klu benda ni betul wujud , ramai org suka hati ...

Sya Nadia said...

hahah...sya rasa dia delivery gambar je msred..

shasha yacob said...

kalau boleh deliver pizza, daha lama saya beli haha

Pha Is said...

kalau ada mesin fax mcm ni, saya pun nk..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

best kalau keluar pizza macam tu.. hehe..

Cik Ngah said...

hahahaha...sabo je la msred nih..heheheh...

Ina Amani said...

wowwww tapi tak mustahil suatu hari nanti akan ada ciptaan ni nyottt nyottt yummyyyy!

RDZ Z said...

kalau ada yang real delivery kan best..he..he

tifa anvar said...

kalau ade pn mesti saya x mampu beli

QasehnyaRania said...

kalau lah ada ghope gini alamat senang la khoje buat delivery tu kan. hihi.

Mummydearie said...

Eh, mesin ni deliver pizza aje ke? Lain-lain takda? @_@

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno