February 27, 2014

KERENAH BOYFRIEND BILA NAIK KERETA

Assalamualaikum....





Hari ini MC lagi. Masuk 2014 ni ashik MC saja. Sabar dengan dugaan. Tapi dah namanya mama, kena lah juga bangun. Ambil Ian kat kindy. Boyfriend saya Iman temankan. Hugs Iman.

tetiba rajin nak bawak buku...bukannya baca pun, pegang je...


Kalau saya sorang drive saya tak suka on air cond. Iman ni pulak habit dia kalau naik kereta, mesti paksa saya buka air cond, lepas tu duduk dekat-dekat dengan air cond tu pastu kekadang kalau panas sangat agaknya, Iman letak muka dia betul-betul depan lubang air cond tu. Then mesti cakap, best nya, sejuknya, best nya, sejuknya banyak kali.



Sekarang ni musim panas. Amalkan minum air 3 litre sehari, doktor pesan. Dokter pesan lagi, bed rest. Itu kalau doktor tak pesan pun saya akan buat.


Cerita kat kindy Ian, next entry lah. InsyaAllah. 


20 comments:

cheqna said...

mmg musim panas sangat skang ni...

Anizz Annisa said...

memg panas sgt skrg nie.. xtahan rasenye.. air memg xyah ckplah, memg byk kali minum je kejenye..hehehe..

Anne Nurain said...

comelnya iman buat macam tu..
memang panas sekarang ni.. rumah pun dah macam sauna.. hehe..

Lea Azleeya said...

cuaca sekarang mmg panas.. kene minum air masak byk2 sikit.. :)

Asha Lya said...

macam2 karenah boyfriend sis yer ehehe..seronok

Amanda Suria said...

My Dania and si kembar kalau naik keta x sampai 5 minit dah lelap dah...of coz kena pasang ekon...sekarang panas...

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya dia
musim panas kan

Rasp said...

amoih posing cangkung sampai pejam2 mata tu..
hehehehehehe...cute....
kids memang suka letak muka kot kat ekon kete nie ek sis....
neway... hope you'll have a speedy recovery...

Petak Bunga said...

minum air duk berulang toilet

ct aman said...

sy sllu paksa anak hbby mnum air masak...ank 2 botol air msk msing2 ade kat dpn tb....pakse mnum...skrang musim pnas....slp gaye dmm la hai....

Linda said...

Take care ya Msred...sian mama..

ct kektus said...

panas sgt lah tu agaknya iman sampai letak muka depan aircond. hehee

aizamia3 said...

kalau dak Nuha dia suka tutup lubang aircond tu.. huhuhu..

Nasuha Puteri Nass said...

Haha.. samalh sy dengan iman.... masa kecik2 dlu ska letak muka dekat2 dengan...rasa sejuk...

bella luna said...

comelnye iman ,, nak hug die gak la. hehehe =) tc yee

Eimma Esmail said...

ima macam x cukup je 3 litter shari..hhehhe

Nad MamaZN said...

Gws sis!

QasehnyaRania said...

dua liter pon gagah kak. tiga liter.. huahua

ye ke..tima kasih sbb gtau.. nak jenguk jap. hihi..

sejuknya la Ian. hihi

Mummydearie said...

Oh, tak sihat ke Msred? Cuaca panas kering kontang macam ni memang senang nak jatuh sakit. Moga cepat sembuh. Saya ni pun baru bulan Feb, cuti dah berganjak 4,5 hari juga dek kerana keluarga.

mimie farid said...

handsome nya si kecik ni. =)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno