February 20, 2014

JANJI PADA BOYFRIEND DAH DITEPATI

Assalamualaikum....





yang ini ke?... bukan bf yg ini...



Pagi semalam, waktu hantar Ian ke kindy, ter accident sikit. SINI. Janji nak belanja Ian ice cream malam nanti.

Malam semalam, pergilah makan kat Adam Lai Shah Alam. Dinner sekali. Ian order Sotong Goreng Garing. Mahal jugaklah harganya bagi saya yang kerja kerani je ni. Tapi ikutkan aje lah kehendak Ian kali ini. Nasib baik sedap.




Janji nak belanja ice cream, tapi sini tak ada ice cream, beli ice cream cake je lah. Vanilla Nut apa ntah namanya tak ingat.



Sian dah ngantuk sebab siang tadi langsung tak tidur. Malam, awal lagi dah ngantuk. Awal apanya dah 10 pm.



Kesian budak zaman sekarang. Pagi petang sekolah. Malam ngaji, tuition. Weekend pergi kelas muzik, art. Kecik lagi jadual dah pack.


12 comments:

Asha Lya said...

alalal ciannya ian..kegantukan ke kekenyangan tu sis :)

Rai Ourkizuna said...

wahh..sedapnya nampak kek aiskrim tu..

kesian kan bebudak sekarang.. mmg padat sungguh jadual..

syawalsimpsons said...

alahai kesiannya tidoq sambil makan tu

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

ahkak gojes said...

ololollo...kekenyangan dia tu

Farah Waheda Wahid said...

budak2 sekolah zaman sekarang memang penat...

ct kektus said...

tengah2 makan tertido ke die tu kak ? alaa ciannya penat sangat gamaknye tuu. hehehe :)

N.A.T said...

a ah kesian ... tapi bagus sebab bdk tak abis kan masa dengan gadget semata ... berkawan lagi bagus .. otak cergas badan pun sehat!

Azlealee Bashir said...

Banyaknya Ian makan sotong goreng garing

Sally Samsaiman said...

time kecik mmg jadual pack gila...huhu

Mummydearie said...

Alahai, kesiannya! Sampai tertidur dah nih... Budak sekarang memang sangat kesian. Kecik-kecik jadual dah penuh. Dah besar nanti tak payah ceritalahkan...

shasha yacob said...

alaa haiii. siann si adik tu hihi. akak minat yonghwa juga eh. hihi

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno