February 25, 2014

I HAVE NOTHING TO WEAR

Assalamualaikum....

Have this kind of feeling occur to you? You have tons of cloths but still can't find anything to wear? Keep trying and changing, but none of this seem to look good on you. This make you look fat. That make you look old. And finally you sigh, feel like want to cancel the date or appointment. Feels like you need to do some shopping because you realize, you have nothing to wear.



Itu semua ALASAN NAK SHOPPING!!! Saya muda-muda dulu selalu rasa macam ini. Over tak? You alls pernah over macam ni tak?


19 comments:

Anizz Annisa said...

hehe..merasai skrg sis.. pdhal ade je baju nk pkai, tp still kate xde je..huhu

mama maman aka yana said...

selalu sgt... kahkah... :-)

Haneeza Mohamad said...

pakai je yang ada... hiks! :)

www.haneeza.com

ain syafieqa said...

Same la..rase dh lama xbeli bju baru tp bju lama betimbun xtau nk pkai.haha

sYiRa LoKMaN said...

hahaha...sama la kitaaa

amal said...

haha selalu sangt :)

me.ronazil.ab said...

tapi saya memang tak banyak baju pun...susah nak cari size...

Pha Is said...

selalu rasa macam tu.. bila nk cari baju, rasa macam x de baju dah yg boleh dipakai.. tapi bila nk shopping baju, rasa macam baju kat rumah tu ada banyak lagi..

RDZ Z said...

yup..macam betul je tu..kita pun ada masa kena syndrom nak shopping ..he..he

Fizalinolie said...

Kadang2 ada jugak perasaan sebegitu padahal byk je pakaian. Hehe...

siti zuraida Rajab said...

dulu saya ada perasaan mcm tu..baju penuh sealmari tp masih takde baju.tp skrg dh lain....

ZazaMyMoon said...

indeed!! tapi bila dah ada anak2 ni dah kurang sikit berperangai mcm tu.. hehe

Ann said...

tu yg rs nak shopping je selalu kan...

Nurfaezah Abdullah said...

whoa teringin nak ada walk-in closet sendiri hehe

Queen Teratai said...

kihkihkih tp idakla over sgt

Azlealee Bashir said...

Memang pun..padahal baju penuh dalam almari..

ros_reeza said...

dah penuh bilik pun, still cakap tak dak apa nak pakai. melampau ni. hihihihi

Wafi Remli said...

Tak patut, tak patut..

Mummydearie said...

Hahaha.... memang pelik jadi perempuan ni! Saya dulu pun macam ni juga. Sentiasa buka almari lepas tu fikir dalam kepala...alahai baju apa nak pakai, takda baju pun yang cantik! Dasar nak menyoppinglah tu kan :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno