February 10, 2014

GOODIE BAG DARI IAN SYAMIE

Assalamualaikum....

Last week, disebabkan selsema teruk melanda, lepas dapat flu vaccine shot doktor bagi mc dua hari, Khamis Jumaat. Petang Khamis beli Buzz Party Centre beli Goodie Bag dan baloon untuk kawan-kawan kelas Ian Syamie sempena harijadi Ian yang ke 5 hari Isnin 3.2.2014.



Demam-demam pun gagahkan jugak pergi sebab dah janji dengan Ian. Plan memang nak bagi hari Jumaat sebab bersedekah hari Jumaat kan banyak ganjarannya. Mengembirakan kanak-kanak itu sunnah Rasulullah.


Goodies yang terdapat dalam bag tu termasuk Layer Cake, choki choki, Sugus, baloon dan pensil. Benda-benda yang budak-budak suka dan yang tak mahal sangat.



Malam tu sambil mengelap hidung, msred prepare Goodie Bag Ian. Tak lama pun, sekejap je.



Esoknya, Ian teruja tak sabar nak bagi kawan-kawan dia Goodie bags birthday dia. Sibuk nak tolong bawa dua-dua sekali. Sukahati Ian lah janji my boyfriend happy.




Plan nak pesan kat Cikgu Ian msred nak balik paper bag yang teddy bear tu sebab msred baru je beli belum pakai pun. Sayang pulak rasanya. Tapi lupa plak nak minta. So, namanya takde rezeki msred nak pakai, rezeki cikgu Ian la.









21 comments:

Farah Waheda Wahid said...

teringat masa kecik2 dulu, mama selalu pack-kan goodies bag ke sekolah bila birthday farah... he he he...

Eza Ridzwan said...

tingat zaman ms az-zahrah kecik dolu..slalu wat camnie, bg kat kwn² dia kat pusat timang...pastu bila dah masuk darjah 2, stop dah..dia ckp, malu laa nak bg..org len x penah wat pon..hahaha...so, 9hb jan setiap thn celebrate dgn umi & abah je...

Abak Lorong Cinta said...

Wah..bestnya!!!

Nurzakiah Hanum said...

wow

Fiza Rahman said...

Ian...nak 1 goodie bag ☺☺

ZazaMyMoon said...

budak2 kalau dpt goodie bag sure suka.. lagi2 dlm goodie bag tu ada mcm2 yg boleh diorang mkn.. hehe

babYpose said...

Handsome Ian, sure excited dia, happy birthday, moga jadi anak yang soleh.

syawalsimpsons said...

nampak muka ian seronok nak kasi kat kengkawan dier tu

Petak Bunga said...

kira hadih kat cikgu.

Ayu Zan said...

ian hensem la.hihihi

Masya said...

sambut kat tadika yer... ada kek tak?? meriahnya kemain siap ada belon lg.. ke bg dia org x tiup bg kat goodies yer..

Nad MamaZN said...

Taktau plak wujudnya kedai ni
Bagus jugak kan.. Senang nak pilih brg bday.. 1 stop centre gitu..

Katne ni? Taman melawati ke?

Ayu azmir said...

singgah sini

Cik Aish said...

amboi byknya borong goodies ..hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

suka dia dpt bagi kat kawan2! ;)

Shiqin Sunshine said...

wahh sukala tu budak2 dpt goodies ye...hehe ^_____^

Cik Itah@RRP said...

salam. waa shopping barang sekolah yer :)

p/s isi tabung the school :)

Bitt (double IS) said...

kalau cikgu ian baca agak2 dia pulang balik tak?? hehehhe

deno said...

wah best tu... teringat zaman budak2... hihi^^

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh mesti kawan-kawan Ian happy dapat Goodies Bag tu kan..hari tu pun ingat nak terjah Party Buzz ni tapi tak jadi sebab diorang tutup sebab CNY...tapi aida rasa beli kat Mr DIY lagi murah kot..aida punya pendapat lah tau..hehehe

amal said...

happy je diaaaaaaa dpt goodies bag yangg penuh macam2 hee

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno