February 10, 2014

GIFT UNTUK PENGOMEN TEGAR JAN 2014

Assalamualaikum.....




Hari itu janji nak bagi gift kat pemgomen tegar blog msred utuk Jan 2014 kat entry ini. Ms Ika @ http://haneulafiqah.blogspot.com, this is for you. Hope you will like it. Small token of appreciation from me. Thank you for always dropping by here and make my day. HUGS!!





Msred dah beli lama dah, baru hari Khamis last week [ 7 Feb 2014 ] je dapat pos kan. Maklumlah mak-mak ni selalu busy and kepenatan. Hope it will safely reach you. Thanks again Ika.


Boyfriend msred yang kecik ini, Iman jadi teman date msred. Brunch together pagi Khamis hari itu.















24 comments:

Abe Kie said...

tahniah kpd pemenang...

syawalsimpsons said...

wahh bestnya dapat hadiah

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

sYiRa LoKMaN said...

bestnye dpt hadiahhhh

babYpose said...

Tahniah, oh ada gift ek, best gak buat give gift ni kann

Bitt (double IS) said...

hehehe comel je bf kecik tu makan

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah diucapkan kepada pengomen tegar...

Cik Puan Rara said...

wow.pas ni kena komen sini banyak2 lah.hehehe

Eza Ridzwan said...

tahniah buat pemenang...baguih sgt dpt buku koleksi doa tu...

Ayu Zan said...

auuu.. besnya hadiah buku. suka suka suka. eh eh. yang tak dapat lak suka terlebih. hihihi

Fiza Rahman said...

Tahniah buat pengomen tegar.

Sally Samsaiman said...

huhu...bestnya!! hikhik :D

Normi Nieza said...

tahniah..:)

amal said...

sedapnyaaa brunch depaa :))

Denaa Kiddo said...

wah~ bestnya dapat hadiah.. ^^

Cik Itah@RRP said...

salam. waaa..untung dapat hadiah hehe tahniah kepada pengomen tegar :)

Zamani Abe said...

untunglah blogger bertuah tu :D

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah kat pengomen tegar tu...murah rezki...
boleh abis ke boyfren tu makan roti bakar tu..

Raudzah Z said...

tahniah untuk iqa...

Nur Shafiq said...

wow , macam best ja hadiah :)

aizamia3 said...

wah.. bestnye.. ;)
rezeki..

~MommyAqilMedina~ said...

Sambil memberi dapat pahala sekali..ALhamdulillah..Tahniah Ika! :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada pengomen tegar.. :D

QasehnyaRania said...

tahniah buat ika :-)
xlist ada teman kan mssred..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno