February 12, 2014

DIY NUTELLA POPSICLES

Assalamualaikum....

Saya anak beranak, boyfirned kecik and boyfriend besar, semua suka Nutella. Kalau boleh hari-hari nak makan Nutella sebab sedap. Ke sebab malas?

Terjumpa picca ni and nak share. Belum buat lagi, tapi haruslah try buat. Mesti berebut dengan boyfriend kecik saya.


26 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel sangat.. mesti sedap tu..

Lollipop Manis said...

wahhh. nampak sedap ! xD

Cik Mun said...

campur dengan susu eh..kena buat ni..hehe

Cikgu Norazimah said...

mana resepi dia? mcm best jer ;)

Ichsan Afriadi said...

Sedapnya, jadi nak buat di rumah.

RDZ Z said...

Kita pun suka Misred..sedapkan!!!

amal said...

aaaa sedapnyaaaaa!

Dhia Dirham said...

makan macam tu je da sedap ini kan pula ice cream yummeh!

Abe Kie said...

sedap dimakan dgn roti tu..

tifa anvar said...

ingtkn gmbr tu msred yg cuba buat popsicle

Asha Lya said...

tak pernah lagi merasa nutella nie..mcm sdp

Nur Fauzi Bassar said...

apekah itu POPSICLES?

syawalsimpsons said...

macam senangkan kakak..pon rasa macam nak buat..kikikiki

Rai Ourkizuna said...

anything pasal coklat memang bebudak ni suka.. hahaha..

Nurul said...

Yang ni mesti sedappp... ^__^

Normi Nieza said...

blh cuba nie..:)

Mummydearie said...

Oh,my! Senangnya nak buat dan nampak sedap sangat. Tetiba aje rasa nak makan aiskrim!

Mime MF said...

senang je nak buat ni..hehe

Amanda Suria said...

tgok macam senang jer kan...hehehhe....SA bab ni x reti...adik SA mak si kembar tu pandai..

siti alfakhishah aman said...

just gaul nutella dengan susu jek ke? aiks sedap ni mam sejuk2..

Fiza Rahman said...

Blh try ni. Tapi tu lah...nutella mahal sangat ☺☺

mrs kayrul said...

nampak menyelerakan...

~MommyAqilMedina~ said...

Wow sedap!tapi aida sorang je yang suka Nutella ni..so kalau buat pon confirm takde orang yang nak makan..huhuhu

Kesuma Angsana said...

wah namapk mudah & sedap pulak tu !

Ija Rased said...

ouchh..sungguh menyelerakan.

Ninaa Hassan said...

wahh sedap nya. Ninaa pon suka nutella jugak

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno