February 17, 2014

DAPAT BOYFRIEND BOTAK

Assalamualaikum....


Weekend hari itu, ada kejadian yang buat saya stress. Sabar je lah dengan kerenah boyfriend saya ni. Si Ian Syamie, senyap-senyap dia main gunting sorang-sorang dalam bilik. Memang tak sedar sebab leka denagn urusan sendiri. Tiba-tiba Ian keluar bilik tersengeh-sengeh.

tak pernah tau pun boyfriends saya yang botak ke tak?....


Ingatkan kenapalah si Ian ni tersengeh. Sekali tengok atas kepala dia.




Kalau you alls stress tak tengok? Stress tak? Handsome-handsome tu jadi camni. Tak tahulah pesyen apa dia punya haircut baru ni. Adoilah.


Tak tahan punya pasal, saya terus keluar walaupun asalnya saya malas betul nak keluar sebab Mr Hasben tak ada. Bawak Ian pergi mamak kasi repair itu rambut. Tengoklah tu muka cam stress je. Tak tengok lagi muka stress mama dia.


                             


Ni lah hasilnya. Sebab Ian potong pendek sangat, susah nak repair, memang kena bagi botaklah terus. Alahai boyfriend ku dah botak.


                            



Dah alang-alang pergi mamak, Iman pun kasi potong lah itu rambut dah panjang. Apsal bunyi mamak pulak aku cakap ni?




                         




23 comments:

Ann Ishak said...

mujur gunting rambut, buatnya gunting baju sekali...hiksss comel jugak lan botak gitu :)

Petak Bunga said...

comel lagi..

Wafi Remli said...

Sama macam rambut saya...kamon n join the club

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin

syawalsimpsons said...

alahai potong rambut sendiri ye...nasib dah botak pon cumill gak lagi

Asha Lya said...

ehehe nakalnya anak2 sis ekk..tak apa botak2 pun masih hensemboy ;)

Ann said...

tu cita2 nk jadi hairstylist kot..hehhe..hensem la anak2 mama ni..

Sya Nadia said...

haha..teringat kecik2 dulu, saya gunting bulu mata..hasben sy cerita,abg ipar sy lg dhsyat gunting duit gaji mak mertua sy..kesian mak..tp kelako pun ada...:)

Anizz Annisa said...

hehhe..comel je ian ye.. tringat mase anis kecik2 dulu.. rambut panjang jugak la.. tp bile nmpk gunting,automatik tgn nie laju dok potong rambut.. mak anis jd singe la..hihi.. bape taun mak xkasi anis bela rmbut pnjang tkot potong2 lg..huhu..

MAY said...

haha..cian si abg tu..

ros_reeza said...

main gunting rambut sendiri kek kak?.. tak pasal-pasal semua kena kasi potong itu rambut.. eh terikut jugak style tu.. hihihi

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha kelakar gile anak akak main potong2 rambut sendyre.

Rai Ourkizuna said...

hahaha..nasib baik tak luka kulit kepala main gunting.. takpe.. rambut kena potong boleh tumbuh balik.. ian ian..hehehe

Budak Kampung said...

encem..meh no fon nak ngorat =p

nana liena said...

ala..ada rambut baru handsome ..! ehehe

Abil Fikri Ahmad said...

Hahahahaha..ok la tu botak!

HeNRieTTa JoSe said...

bdk bdk kan...mc mcm...

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaiii..siannya..terpaksa botak!Kalau aida yang kena pon memang dah stress dan menjerit rasanya..hahahah

Mummydearie said...

Nasib baik juga sesuai muka dengan kepala botak. Takpa, takpa. Walaupun maknya stress, kecomelan anak masih terserlah lagi walaupun dah botak :)

N.A.T said...

hahhahah
kelakar lah ms red ni .. hahahaha

ahmadhiSyam said...

ekstrem betul dia punya eksperimen...

QasehnyaRania said...

mcm mna pulak boleh jadik gini.
botak pon masih nmpak kan.
sabaq je la.. hihi

nana kimie said...

hihi,comelje dialog2 tu:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno