February 24, 2014

BOYFRIEND KE TIGA SAYA

Assalamualaikum....




Scrapbooking is a method for preserving personal and family history in the form of photographs, printed media, and memorabilia contained in decorated albums, or scrapbooks.



Journalling : 

"You touch my heart with your love, adding joy to my lfe, you are sent as a blessing, you are one special baby, my angle."

Gambar 2010 waktu Iman Zary Haqimie 1 month old. Newborn. Anak ketiga lelaki. Waktu pregnantkan Iman, saya tak tahu jantina. Memang tak mahu tahu, surprise kengkonon. Jauh di sudut kati, selepas dapat 2 anak lelaki, harap kali ini perempuan. Tapi waktu Iman lahir, waktu nurse tunjuk baby sejurus lepas dia lahir dalam labour room tu, saya tersenyum bila lihat birdie baby. Lelaki lagi. Honestly, sedikit kecewa. Tapi tak apa, dia anak saya anugerah Allah yang terbaik untuk saya waktu itu. Anak saya yang paling romantik sekarang ini.



22 comments:

Cik Puan Fadli said...

bestnyaaaaa...ketiga² lelaki yeee misred...sy tingin sgt nak anak lelaki...anak dara yg dok ada ni dah besaq....xtau laa bila rejeki nak timang baby lg...asek dok timang baby adik² je....

aynora nur said...

untung ada 3 boyfriend, saya pulak 2 boyfriend plus 1 hero dihati...haha

Petak Bunga said...

smart betul ada scrapbook.
tumb u

ZazaMyMoon said...

lepas ni kalau ada rejeki inshaAllah dapat gegurl pulak yer.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

moning singgah :)

Kisah Si Dairy said...

comelnya...

syawalsimpsons said...

alahai sweetnya

Asha Lya said...

comelnya iman..moga jadi anak yang soleh

Farah Waheda Wahid said...

comelnya Iman Zary Haqimie, bolehlah kawan dengan adik Iman Firash... *_^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. baby boy pun tak pe kak.. tiga2 hero akan jaga mak ayah dia sampai bila-bila. bestnya ... baby boy comel ~~~

Zara Nurhaidah said...

best nyerr.. zara teringin nak lalui pgalamn ibu ni.. tp blom bpluang lagi.. smoga lepas ni rezeki zara ngan sumai pulaa.. amin.. ^^ take care.

HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye....rietta pown suka scrapbook...utk kenang kenangan...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
semua itu rahsia Allah kan miss red?

Nur syarifah said...

Salam ziarah.terselah kecomelan nya di situ : )

Iela Fazielah said...

comelnyer... ila pun ada buat utk anak2 ila.. tp ila pakai album jelah.. album baby tu.... cuma yg imran still xcomplete n byk gmbar xde... huhu...sbb zaman skrg dah xrajin cuci gmbar.. n ms ngandung dia xde uat ultrasound pun..huhu

Anne Nurain said...

nanti anak2 akak dah besar boleh la diorang flashback balik gambar diorang masa kecik2.. hehe..

Queen Teratai said...

queen dah ada 2 lelaki... ngeee nk buat gakla buku scrap nie..

Akif Imtiyaz said...

Cutenyerr dia ...

Nur A.Z said...

bila nak dapat anak perempuan ni..huhu..

Mummydearie said...

Tiga-tiga hero ya, MsRed. Rasanya lebih gegak gempita rumah MsRed berbanding rumah saya. Di rumah ni pun baru dua aje tapi alahai riuhnya sekampung!

~MommyAqilMedina~ said...

Comelnya gambar Ian baby..aida tak sempat lagi nak buat scrapbooking ni..huhuhu

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Wah, semuanya hero~ Comel jugak scrapbooking too~

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno