February 07, 2014

BIG BAD WOLF FEBRUARY 2014

Assalamualaikum....

Clear up your bookshelves you guys because its coming again. 
BIG BAD WOLF FIREBALL BOOK SALE FROM 15 - 23 FER 2014 AT MIECC MINES.



Teruja ni. Harap-harap time tu free lah nak join.









19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bershopping buku kak... ^_^

mama amir said...

samala...harap2 masa tu free la...^_^

Nurzakiah Hanum said...

buku time

Ann said...

Waaah...kene serang lagi la MIECC ni..

Siti Asiah said...

Tak pernah pg lagi...;)

MizzTina said...

thn ni xdpt pegi la..xlarat..

syawalsimpsons said...

sue pon teringin nak join jugak ni

ZazaMyMoon said...

murah2 buku kat sana.. last year bukak 24hours kannn

Asha Lya said...

msti byk disakun buku2 murah ni

alin marlini said...

huhuhhu...buku yg ritu pun x habis baca lagi...hhhehehe

ain syafieqa said...

kali ni tak nak lepaskan peluang.hehe..thanks for information

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh kali ni nak pergi jugak la walau tetengah pagi..seriously nak pergi sangat!heheee

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh kali ni nak pergi jugak la walau tetengah pagi..seriously nak pergi sangat!heheee

Norhasniza Khalid said...

kita orang tanjung karang kak, shah alam tempat bermain masa kecik.. lagi kat tasik tu.. rindu mengamit2 pulak.

Sally Samsaiman said...

nak ikut sekali kak!! bawak sally :P

Mummydearie said...

Novel2 yang dibeli dulu belum habis semua tapi dah berangan nak beli lagi... Kalau berkesempatan memang nak pergi juga this time!

N.A.T said...

TQ kak for sharing ..Nat tercari2 ni ...

ros_reeza said...

jauh.. tak dapat nak join..

Nad MamaZN said...

Tu la saya pun harap ada kesempatan nak ke sana...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno