February 24, 2014

BAWA PULANG DARI BIG BAD WOLF

Assalamualaikum.....






Weekend lepas, Sabtu, tercapai juga hajat nak ke Big Bad Wolf di Mines. Plan nak pergi dengan husband tapi tak kesampaian, seperti yang telah diduga, dia kerja. Last-last pergi dengan my sister and my mom.

Lepas pergi teman my sister pergi Putrajaya Home, baru pergi Big Bad Wolf.

Tak sempat nak ambil gambar di tempat kejadian sebab gelojoh tengok buku malas nak snap pictures.

Selepas 2 jam, ini sahajalah yang dapat di pindah milik kepada milik saya dan keluarga.




Untuk boyfriends saya berdua tu, Iffan dan Ian. Tak sampai RM 10 pun. Alhamdulillah dapat jimat.





Untuk diri sendiri, borong tak ingat macam banyak masa nak baca buku. Setelah ditambah ditolak saya rasa saya akan berjaya habiskan baca semua buku ini tahun 2016 nanti. Hahaaa.... Over!






Sovenier untuk diri sendiri dan untuk mereka. Yang MU tu Iffan yang pilih. Yang sebelah MU tu Ian yang pilih. Saya suruh tukar yang lain sebab garang sangat muka tu, Ian tak nak. Sukati Ian lah. Yang Ms Awesome tu dah tentu untuk saya.



- Posted using BlogPress from my iPad

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

byknya buku

syawalsimpsons said...

saya pon G aritu..mata dok la andang novel kan..nasib jugak sabar kan..kalo tak dah rembat dah

Farah Waheda Wahid said...

banyak tu kak hasil rembatan...

*psssst...kak I am working-lah... mana ada duduk kat rumah..ha ha ha...ni mesti confuse sebab banyak sangat entri dalam sehari kannn??? dan boleh bw kannn??? I'm working as an assistant to the Executive Director to one of the pioneer medical group in Malaysia and International... so whenever I'm free I will do autopublish entries and bw a bit... *_^... sometimes I bw at nite when Ash is sleeping... *_^

Torascool said...

bukunya menarik

Ayu azmir said...

wow banyaknya buku.... seronok dapat beli banyak novel

Asha Lya said...

banyaknya sis borong buku

Wafa Cw said...

wahhh rajin nye membaca... syioknyer... berapa RM jadi semua tu? offer ker?

Sally Samsaiman said...

sally tak sempat pergi pun kak..bg sally pinjam la buku :D

Sue Bee said...

byk jugak bukunya tu..takpa boleh tambah koleksi la lepas ni

Linda said...

alahh bestnyaa...jealous lahh...x dpt pegi huk huk :(

Cik Anis said...

Cik Anis kalau beli buku memang tak tgk jam dah..sedar2 dah 2 3 jam dalam bookstore..memang best kalau bab bab buku ni ^^

Mummydearie said...

Banyak tu nak menghabiskannya MsRed. Yang saya beli masa last Dec, baru gerak tiga buku. Ada balance lagi tak sentuh-sentuh. Sehari sejam aje dapat baca masa tunggu anak dalam kereta. Kalau dapat habiskan in 2016 tu kira dah baguslah. Takut tak terhabis aje nanti dah teruja nak beli lagi for BBW 2014 nih :)

~MommyAqilMedina~ said...

Seronoknya dapat pergi BBW..aida sampai tak perasan pon BBW ni..kalau tau,memang nak terjah tau..haihlaa..Betsnya kak dapat borong banyak buku..tunggu next BBW la..

ct kektus said...

kalau rajin sikit, tahun 2015 dah boleh habis tu kak. 2016 tu jauh sangat. heheee :D

ain syafieqa said...

Alamak..bestnye tengok buku banyak2 tu.rumah ain dekat je tapi tak pergi.susah nak keluar sorang2.huhu..stress tak dapat beli buku

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam MRCC..
oo..dah g serbu ye serigala jahat ni.. byk jgk borongnye..
cma tak pegi..huhu

shasha yacob said...

Yang Ian pilih tu . saya suka. hihi . nnti kalau dah berduit nak beli budak banyak banyak lah hihi

shasha yacob said...

eh, bukan budak buku hihi

Sya Mimie said...

bnyknya buku sis.. :)

Cikgu Norazimah said...

bestnyer ! CN tak berkesempatan nk pegi sbb bz ngn kenduri kat umah..tak bestnyer...waaa

QasehnyaRania said...

dasyat nya ms red 2016.lama sangat kot.. tapi rasanya boleh habis dlm masa terdekat kot.

Azhafizah Md Nor said...

seronok shopping buku² sekali borong banyak tu..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno