February 13, 2014

ALAH DENGAN CIUMAN

Assalamualaikum...


Dalam Drama My Love From Another star episode 16, lagi sekali Do Min Joon [The Alien boyfriend] pengsan lepas kiss Cheon Song Yi [Manusia bumi the girlfriend]. Do Min Joon akan pengsan setiap kali kiss Cheon Song Yi tak tahulah kenapa. Masa first time kiss hari tu, Do Min Joon sakit sampai seminggu lepas dia orang kiss. Kali ini tak tahu berapa lama Do Min Joon akan sakit.


korang ni kawen dulu baru kiss boleh tak?...


Kelakar pulak bunyinya.

Baik cium anak-anak hari-hari.


16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nape ek

Ayu azmir said...

tengok cerita ni... tapi malam tadi pergi dapur... tengok lelaki tu da jatuh sakit... rupanya begitu cerita nya...

Farah Waheda Wahid said...

cium anak sedap jer bau kan kak...he he he...

Sis Vee said...

babak romantik tu ... bosan my kakak dgr ... heheheee

Miss Boo said...

suke cium bau bantal busuk :P

Nurul Farahizzati said...

isk.. kalau tolong buat cpr bila dia pengsan, mati gamaknya.. kihkihkihkih...

Dhia Dirham said...

huhu... macam ini pun ada

Abak Lorong Cinta said...

Wah..mesti best!!

amal said...

haha lawaaaak laaa :D

diana said...

saya pun tengok drama ni..best kan?/entah cemana akhirnya nanti..

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda tak pernah tengok pun drama ni..

el said...

lama kut x layan cite korean ni..lemau lah skun tgk tv hahahaha
balik keje..wat keje rumah..tgk anak2..kul 9 dah tido hahaha

Hafiza AizZawa said...

comel sgt do min joo.. suke3...

Lollipop Manis said...

suka cite ni. best ! haha

Mummydearie said...

Kalau dah tahu cium aje sakit, cium aje sakit, tak payahlah susah-susah cium! Tuan pengarah cerita ni pun satu hal :)

Sya Nadia said...

cmtu pun boleh?? ish3...sy ni xbrapa mint nak lyn drama apa2 pun skrg..so xtau pkembangan cerita2 ni..hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno