January 25, 2014

WE FINALLY MEET

Assalamualaikum.....


Oh my sweet weekend. We meet again, I miss you so much, I dream about you. Hehee.... over tau.




Memula plan nak bermalasan kat rumah je weekend ni. Duit poket pun dah hujung-hujung ni. Tapi kesian Iffan dan Ian dah seminggu sekolah je tak gi mana-mana. Maka gagahkan hati keluar jugak bawak dia orang jejalan.

Jejalan ke tempat yang murah kosnya.

Nanti boleh cerita pergi mana. Hari tu pin suggest kat adik pergi dating kat sini. Jimat kos.

Happy weekends peeps.



posted from Bloggeroid

18 comments:

Muhammad Taufiq said...

:)

awksweetgitu.blogspot.com :)

babYpose said...

Lega bila werkend, Alhamdulillah, enjoy:)

Wafi Remli said...

Ibu yang prihatin...

cart kartika said...

happy weekends! chill!!! =)

jemput singgah blog ika..
http://cartiecacloset.blogspot.com/

unsecretostory said...

Hahaa. so sweettt. Janji anak anak happy kan :)

Abak Lorong Cinta said...

huhuhuhu..ok la tu...

N.A.T said...

happy weekend msredcheesecake!

ZazaMyMoon said...

have a great weekend sis.. esok dah kerja.. huhu malasnyaaaaa =(

Invisible Me said...

Anak-anak suka bila dibawa berjalan sellu :)

Linda said...

Happy weekend Msred..saya duk rumah baca buku cerita hihi :)

Yumida Huda said...

syoknye jenjalan
kat mana tu? meh citer..hihi..mana tahu nak dating kat situ..hehe
Jom baca: Kreatif! Cantik! Sempoi gitu!

♥ cik kieranaa ♥ said...

hepi wiken! esok monday blues pulak. hehe

Knor said...

Knor n family suka lepak kt rumah...penat 5 hari tk hbis lg..sabtu pun mcm2 aktiviti..sek..

yelh sis red, kehndk anak2 kena ikut juga ye..tklh bosan

Vee Sandi said...

heppy weekend ... semoga mrk gembira gi jenjalan .

Norhasniza Khalid said...

duduk lepak dalam rumah je lah.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

best jalan-jalan.. tapi duit pun banyak juga yang keluar..

ros_reeza said...

seronoklah Iffan ngan Ian dapat jenjalan kan :)

Affy Afiqah said...

kena rancang betul2 tentang kos sebelum jenjalan...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno