January 23, 2014

TEKA TEKI SURE TAK BOLEH JAWAB

Assalamualaikum....



A murderer is condemned to death. He has to choose between three rooms. The first is full of raging fires, the second is full of assassins with loaded guns, and the third is full of lions that haven't eaten in 3 years. Which room is safest for him?

Cuba la jawab kalau terel. Ngehehehe....

16 comments:

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaiku... mungkin y nombor 3 kot..

Sally Samsaiman said...

mmg dah kena mati dah tu kak...hahaha

unsecretostory said...

Door3. Lion dalam tue dah mati kot. Ekekeke :P

Mama Idlan Irsyad said...

haha.. mencabar.. saya plh no 2 sb.. tak tau..teka jer..hehe

Linda said...

huhuhu...x tahu ler mana satu nak pilih...tapi saya pilih ler yg 2nd tu...full of assassins...tapi sebelum masuk berharap lah ada fairies saya love spells/magic je...haha

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

susah juga nak pilih bila tak berada di tempat dia.. hihi.. tapi rasanya lebih elok pilih no. 3 je.. bagi singa tu kenyang ada juga manfaatnya.. hehe..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

susah juga nak pilih bila tak berada di tempat dia.. hihi.. tapi rasanya lebih elok pilih no. 3 je.. bagi singa tu kenyang ada juga manfaatnya.. hehe..

Nurfaezah Abdullah said...

no door is safe for him hehe

Liza Licha said...

2nd ones. full of assassins with loaded guns

HAJAR said...

Adus,Payah ni..

Sofea Lang said...

Kalau die x pilih pn.. Mmg akn mati.Huhu.

Abil Fikri Ahmad said...

Choose jea tak perlu masuk kut.

Ezad Skytech said...

no 3 la...singa tiga tahun tak makan masih hidup ke ? soalan trick betul ni..hee

Invisible Me said...

Memang tak dapat nak diteka..

ros_reeza said...

no 3?.. ke tak yah pilih ?.. ape jawapannya ni?.. hihi

Affy Afiqah said...

tak terfikir skg...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno