January 22, 2014

SUP CREAM CENDAWAN CAMPBELL'S

Assalamualaikum....

Breakfast dipejabat hari ni. Tadi dah singgah kedai Petronas tapi takde yang menarik hati. Terkenang kat office ada cream sup cendawan Campbell's segera ni, oklah buat alas perut.



Senang nak buat. Cuma perlu tambah air panas je, dah sedia untuk diminum.

Eh. Sup diminum ke?

Sedap jugaklah. Lebih kurang sama rasa nya dengan yang dalam tin tu. Cuma yang dalam tin tu lagi creamy.

Tengahari, nasi manak?
posted from Bloggeroid

17 comments:

azizah :) said...

ooh senang nak bancuh rupanya.. ingatkan perlu di masak lagi..nak try lah beli

Eza Ridzwan said...

akak wat nasik lemak ari nie...bekfes pg tadi wat cucoq jintan...bekal utk suami & anak dara...boikot cafe luar...

Asha Lya said...

mcm nampak sedap je nie sis..nak try la juga makan

Syah Eida said...

sedap kalau cicah dengan roti.. =)

siti alfakhishah aman said...

ditelan la sis.. ahaks

shaFazie said...

mudah & senang nak bawak pmana2
perisa jagung itu pon sedap

Nory Zoulkefle said...

hurmmm sedappp jugak ni....

Farah Waheda Wahid said...

kalau dah letak dalam mug tu kak, namanya diminumlah... he he he... ini one of my fave ni juga.. ^_^

Phoebe said...

Salam sis. Ni among my fave soup especially yg ada croutons. Sedaaapp.. ^^

Wafi Remli said...

Tengah minum sup cendawan ni..^.^

~MommyAqilMedina~ said...

Sedappnya ni..aida pon selalu buat sebab walaupun tak serupa mcmc kat PH,tapi still boleh makan n merasa Mushroom Soup..hehee

Kesuma Angsana said...

yg ini KA Mmg suka !

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Fav farah jugak nie.. yummy! =D

tifa anvar said...

prnh minum sup cendwan ni kat pizzahut je

aizamia3 said...

Tak pernah cuba lagi.. hehehe..

Ezad Skytech said...

lama pulak da tak makan sup campbell ni...hee

Affy Afiqah said...

ika suka brand knorr lagi sedap ihiii :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno