January 29, 2014

SOALAN MENCABAR JIWA

Assalamualaikum.....




Antara soalan yang msred tak sure jawapannya. You all ada jawapan? Sure ke betul jawapan you alls tu?
  • Kenapa perempuan kalau pakai mascara mesti mulut ternganga?
  • Kenapa tak ada makanan kucing perasa tikus?
  • Kenapa pizza bulat tapi kotak dia empat segi?
  • Kenapa kita suka tekan button remote control kuat-kuat walaupun tahu bateri remote tu dah habis?
  • Kenapa gam dalam botol dia tak melekat kat botol tu?
  • Kenapa toaster ada setting suhu yang tinggi sampai boleh buat roti terbakar lepas tu tak kan ada siapa yang sanggup makan?
  • Kenapa tarzan takde beard?
  • Kenapa kalau pc hang kita suka ketuk-ketuk pc tu?
  • Kenapa kalau pc lambat kita suka tekan button enter ke atau apa-apa button pun, laju-laju?
Siapa yang rajin fikirkan jawapannya?




27 comments:

sYiRa LoKMaN said...

hahaah...ni jenuh nak pk ni

amal said...

takdeee jawapannn :PP

Nys Anis said...

haha.
anis xnganga mulot pon bila pakai mascara .. sesetengah tu maybe na feeling2 sikit huhu.

Nurzakiah Hanum said...

hahhaa pening2

aynora nur said...

memang mencabar sungguh...pergh!!

miss kecoh said...

kenape kucing betina ade misai?? kenape itu..knpe ini...hahaha

Petak Bunga said...

Kalau bukak baju susah sikit.
Kucing dah muak makan tikus
Takut tertukar mana pizza mana kotak
Nak test betul tak dah mati..cuit sikit..hah mati
Gam tu untuk kertas je
Test power toaster
Seluar nga bear tarzan seiras
Takut pc tertido
Pasal nak masuk check dalam pc tak leh, leh tekan enter je.

ezyra daniel said...

byk betul soklan nye hehe

Asha Lya said...

wahh byknya kenapa dan kenapa..nnt difikirkan ;D

Azhafizah Md Nor said...

hahaha..lama nak fikir ni..take time..hehe

are_lin@yu said...

hahahah aah la..br terpikir ni..xda jwpan..hiih

Norhasniza Khalid said...

terfikir jap... betul gak ek..

ZazaMyMoon said...

hhahahaha tak percapai diakal ku nak jawab kak.. hanya mampu senyum je baca soklan2 tu :p

ZazaMyMoon said...

hhahahaha tak percapai diakal ku nak jawab kak.. hanya mampu senyum je baca soklan2 tu :p

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, harap awk boleh singgah blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Raudzah Z said...

kena fikir dulu malam ni..he..he

Ainim Suju said...

hihih..tak dapat nak fikir la kak. yang pasti setiap perbuatan pasti bersebab :)

Linda said...

Haha...mmg lawak soalan2nya Msred. Betul gak, apsal buat suhu toaster yg boleh buat roti terbakar...xde keje lah tu...:p

Cikgu Norazimah said...

Terfikir sejenak..tak mampu bg jawapan ;)

Anonymous said...

nak copy laa..sy ade satu soalan jugak,,kenapa awak post bnda yg awk sendiri pn tertanya2

Abak Lorong Cinta said...

Lucu la pulak tapi sngat mmbuka fikiran...haha

Ann said...

alamak..ni soklan uji minda ni..hihih

ieza ashaari said...

hahaha.. psl pc tu mmg slalu buat.. kuikuikui..

Ayu Zan said...

hahaha... ayu senyum2 baca

Bilal157 said...

Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

Mummydearie said...

Mencabar sungguh soalan-soalan kenapa nih sehingga dah berkerut dahi, pening kepala and tak rasa nak jawab pun...hehehe....btw, ada tak jawapannya?

unsecretostory said...

Hahahahaa. Macam xde jawapan jea.Search google pon xjumpa nie. Hahaa.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno