January 01, 2014

SOALAN FAVORITE BOYFRIEND

Assalamualaikum....




Esok bermulalah rutin biasa bila budak dah start sekolah dimana jadual jadi semakin pack pagi dan petang dengan aktiviti menghantar dan menjemput anak sekolah. Dah dua orang sekolah ditempat yang berlainan lagilah pack.

Iffan eksaited nak sekolah balik masuk darjah 2. For the last few days Iffan hari-hari tanya, "Mama. Lagi berapa hari Iffan nak sekolah?" Kadang-kadang sehari dua tiga kali Iffan tanya bila dia nak start sekolah balik. Sampai ada masa tu msred malas nak layan pertanyaan Iffan.

Finally hari ini, msred dapat bagitahu Iffan, "Esok Iffan start sekolah balik."

Sukalah tu boyfriend msred si Iffan tu.
posted from Bloggeroid

8 comments:

Vee said...

sebenarnya bebudak ni dah bosan giler cuti sekolah ni . anak buah saya pun dah tidor awal sbb excited nak sekolah esok .

asha hana said...

hahha bdak2 kan. hana pown dulu mmg suka sekolah. dekat skola ada kawan2 bermain. dekat rumah bosan. hehe

Kasih Salina said...

kalau anak saya plak suka pergi sekolah tapi punya seksa nak bangun pagi..puas menjerit dulu baru blh ke sekolah. nak buat macam mana malam2 tido lewat sebab tengok kartun.

Queen Teratai said...

wah.. iffan suka eh g sekolah.. bagus2... ;) Happy new year ms. red

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day

Mime MF said...

excited nk masuk sekolah ye..

Affy Afiqah said...

seronok sangat bila bebudak excited nak sekolah ni...maknanya dorang dah mula tunjuk minat cintakan ilmu :)

wanariahamiza said...

Semoga semuanya dipermudahkan. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno