January 12, 2014

SEGMEN JALAN-JALAN CARI KAWAN

Assalamualaikum....

Dihujung minggu, msred join segmen sis Sally.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

28 comments:

Norhasniza Khalid said...

mama join juga, GUD LUCK..

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

Segmen jalan-jalan cari kawan

Invisible Me said...

Selamat bersegmen :)

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

deno said...

selamat bersegmen :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen

Lia said...

Segmen yang sama.

Deqla Manjew said...

selmt bersegmen . :)

Hafiza AizZawa said...

Fiza dr segmen yg sama.. slmt bersegmen msred..

Dhiah said...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Isma Ismail said...
This comment has been removed by the author.
Isma Ismail said...

bw here sambil follow....hehe hai,follow back maybe? ^_^

http://tik-tok-hastalavista.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan_3264.html

Anis Farhana said...

Hai. singgah dari segmen yang sama :)

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Free Just 4 U said...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Fizi Zaidi said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Ayu sukatiakula said...

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

unsecretostory said...

Done follow jugak. Terima Kasih :)

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

sha dhira said...

jalan-jalan dari segmen yang sama, already follow sini. :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen! ^_^
Singgah dari segmen yang sama ;D

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi …
Jalan-jalan sini dari Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan…
Meh melawat kat sini jugak ... KISAH HIDUP KU

NASZ said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno