January 21, 2014

PRIME MINISTER AND I

Assalamualaikum...




Kwon Yul, a South Korea’s youngest Prime Minister who is 100% capable in his work but 0% capable in parenting, he struggles in raising his 3 kids alone. Nam Da Jung, a young reporter who full of enthusiasm but always ends up missing big scoops. She accidentally gets into a scandal with Prime Minister and to keep his position, they get married. She enters his house and becomes a young affectionate mother to his kids like a Christmas present and that's when the love story begins.





Yoona
Lee Bum Soo

Yoon Si Yoon






Cerita mengisahkan Nam Da Joong kawen kontrak dengan perdana menteri Kwon Yul. Then, lepas dia orang duduk serumah dan Nam Da Joong makin rapat dengan ketiga-tiga anak Kwon Yul, hubungan Nam Da Joong dengan suami kontrak dia semakin rapat, cinta berputik la. Si handsome Ketua Sekuriti Kang [ Yoon Si Yoon ] merupakan orang ketiga, dalam diam simpan perasaan pada Nam Da Joong.

Sekarang ini baru episod 12. Seronok melayan cerita ni. Boleh kata kelakar lah jugak tengok aksi prime minister duda anak 3 dengan wanita muda yang happy go lucky je.

Rating msred : ****/5.


11 comments:

Acik Erna said...

Acik pun tengok tapi tak dapat penuh..dah separuh baru dapat tengok

Yusuf Ahmad said...

cita mcm best ja. nnti saya cari dlm torrent. huhu. jika ada kelapangan singgah la ke blog saya doknganga.blogspot.com. saya hargai segala komen anda di sana

Siti Hajar said...

Cerita baru ye? Hari tu tengok The heirs. tapi dah habis dah. Sekarang tenga tonton cerita melayu :)

Norhasniza Khalid said...

minat kpop jugak ye,.. hihi

Adi Zhaf said...

macam menarik je cite ni..macam menarik je..hehe =))

Ayu azmir said...

macam best ni... tak pernah tengok.... channel berapa ni.....

Ayu Zan said...

hari apa kak? tb bape?

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi …
Jalan-jalan sini …
KISAH HIDUP KU & JOM BERCONTEST

Eyma Achiek said...

eyma pun follow citer nie kat dramaload ... bestttt

azizah :) said...

kpop yer kak.. comel2 orgnyaa

Affy Afiqah said...

adik ika minat gila kat yoona tu ahahha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno