January 14, 2014

PIZZA HUT TAK KASI ORDER

Assalamualaikum.....

Seriously, kadang-kadang free toys dalam Happy Meal Mc D memang super cute macam yang latest ni, free Hello Kitty. Msred yang masih perasan muda ni memang suka benda-benda yang kiut, seharusnyalah ada angan-angan nak dapatkan free toys tu.




Tak salahkan kalau msred yang berstatus mak budak nak order Happy Meal kat Mc D semata-mata nak dapatkan free toys dia kan? Ada kan ibu-ibu kat luar tu yang pernah order set Happy Meal sebab nak kan free toys nya kan?

Ada kan?

Tapi pernah sekali nak order Set meals untuk budak kat Pizza Hut, dia kata tak boleh. Bukan sebab free toys, bukannya ada pun. Saje je nak order set untuk budak sebab nak makan sikit je. Waktu tu msred gi makan ngan kawan msred, takde budak kecik. Dalam hati kata, nape plak tak boleh? Bukan sukati kita ke nak order yang mana. Tapi takpelah. Ikut kan aja.
posted from Bloggeroid

31 comments:

Cik Puan Rara said...

wakakakaka.dorg rasa rugi kot kak kalo jual set tu.

MAY said...

x pnh beli set happy meal.dah ada ank ni baru le nk try bli...

amal said...

comelnyaaaa msredd kitaa punn tegodaa jugak diaa toys comel tuu

Ayu azmir said...

Ha'a mcm tu la pulak.... malas nk layan la tu.... ke toys die da kehabisan....

tifa anvar said...

saya pn pernah sekali masuk A&W nak makan set untk kanak2 pelayan disitu kata x blh order yg tu.set tu hanya untuk kanak2. bagi jelah apa yg custemer nk bkn bg free pn bayar apa. tetiba emo pulak.

Gee Lion said...

bila difikir balik, betul jugak cakap puan msred. suka hati kitalah nak order ape pon. awat dok tengok age limit pulak an...

Amanda Suria said...

Dania suka la toys mcd tu...lagi satu dia suka kumpul toys yang Tesco punya..

IntaNBerliaN said...

eh, pelik lak kan.. nape tak boleh.. bkn kita blh beli suka hati ke walaupun yg utk anak2 tp kita yg telan.. :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Eh tak blh ke? Bru tau..

Nurul said...

Baru tau x boleh.... x pernah lg order set tuk kids kalau x bwk anak2... kalau ikutkan patutnya bolehlah kan sbb kita bayar apa yang kita order...

Eza Ridzwan said...

hi msread...TQ tau sebab sudi follow akak...

eh, camtu plak???...x penah plak tau...selalu oder ok jeee...mungkin sbb ms oder tu ade anak skali kot..hehehehe..

Affy Afiqah said...

ika pun suka juga kat set happy meal yang ada toys tu, baru ni pun ad pi mcD sebab nak hello kitty tu kahkah, dapat laa satu encik tunang belanja weee :D

Asha Lya said...

kat pizza hut tak pernah lagi order ';)

ZazaMyMoon said...

haha haruslah tak boleh kot.. tapi chicken rice shop boleh tau.. cuba msred try nnt :P

Petak Bunga said...

suka gak toy happy meals
tp malu nak beli..hu

Linda said...

Aah dorang x bagi klu xde budak2 hehe...

nana kimie said...

hihi,kira mmg kena bawak budak2 la ye kak nak order set tu:)

Ayu Zan said...

ouh. pelik gak tu..

afzalsukasuki said...

eh order je.. duit kita :D lagipun kita rasa kita muda, nak buat acane huhuhu :P

Ahmad Zaki said...

Macam tu pun ada ke? Kelakar la plak. Bukan order free, bayar kot. =)

ZH Blogger

Siti Asiah said...

o...ye ke...:)

Queen Teratai said...

queen pun pnh gak msred nk order yg dak kecik dia x bg sbb xde budak kecik.. adeh.. x patut betul

babYpose said...

salam kenal, baru tahu tak boleh order ek kalau tak de budak...diskriminasi ni :)

Deqla Manjew said...

berjiwa cute rupanya akak nih..hee.. ada ker jiwa cute.. ?? :p

izan mama mia said...

Assalamualaikum..ehe..sampai begitu sekali keterujaannya !!

Vee Sandi said...

pelik gak bila order meal utk budak mrk tak bagi ... berniaga kan pentingkan untung ... ish , tak faham , tak faham !

CikLily Putih said...

pizza hut memang camtu, pernah buat sekali pun sama gak, dia tak kasi coz tak de buat kecik.

Cikgu Norazimah said...

CN pun pernah nak order set kanak2 sebab sikit dan ada milo, tapi dorang tak bagi sebab msa tu takde kanak2..tak best betul ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Salam kalau nak baca lebih lanjut berkenaan ekstrak kacip fatimah keluaran utm boleh baca kat blog dr zubaidi http://drzubaidi.com/blog banyak dr zubaidi buat entri tentang ekf

~MommyAqilMedina~ said...

huhuhu..macam tu pun boleh..aida tak pernah lagi kena macam tu..rasa macam tak patut je kan..

Sya Nadia said...

ade plk xbg..biar la, kita dah dtg tu ckup baik da..sabo ajela..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno