January 31, 2014

MY LOVE FROM ANOTHER STAR

Assalamualaikum....





Do Min-joon is an alien who lands on Earth in the year 1609 during the Joseon Dynasty, then stays on the planet for the next four centuries. He possesses a near-perfect appearance, enhanced physical abilities involving his vision, hearing and speed, and a cynical, jaded view regarding human beings.

Kim Soo Hyun
Gianna Jun

He ends up in academia in the present day, scoring a job as a college professor, at which he meets famous actress Cheon Song-yi, the biggest Hallyu star in Korea. Song-yi is an obnoxious, entitled attention freak, someone who became a top star in her teens and never learned how to live a normal life. She drinks like a fish, swears like a sailor and does whatever she wants. Min-joon falls in love with Song-yi, but discovers that he only has three months left on Earth.


                    



Msred says:

Best cerita ni. Alien dia tak de lah alien sangat, handsome plak tu.Alien tu, Do Min Joon dah duduk kat bumi 400 tahun. Lagi 3 bulan dia nak balik ke planet dia baru jumpa dengan Chun Song Yi, pelakon yang perasan hebat. Chun Song Yi ambil Do Min Joon jadi manager dia, makin lama makin rapat dan akhirnya Do Min Joon jatuh cinta kat Chun Song Yi. Cuba bayangkan kalau lelaki ni tak pernah jatuh cinta, ini first time dia jatuh cinta. Cute kan.

Dalam episod 9, Do Min Joon kiss Chun Song Yi, and it is his first kiss ever, and Chun Song Yi find out about it. How cute is that?

Rating setakat episod 9 : ****

Updated [31/01/2014]

Dalam episod 13, Do Min Jonn, the handsome alien bagitahu Chun Song Yi yang dia Alien.

Rating setakat episod 13 : **** [BEST SANGAT]






9 comments:

aisya said...

drama ni best. hehe. suka tengok watak2 utama cerita ni. hehe

siti zuraida Rajab said...

kita pun dah tersampuk nengok cite ni

Queen Teratai said...

dah lama x mengikuti cerita2 korea ni msred...

Hana Soffelia said...

Best ke? Tak tengok pun. Hari tu perasan iklan kat One HD pastu lupa nak tgk. haha

adrianna syaz said...

Sya pun bru abes tgk bel ami..huhu...sya suka david..heehe

Sya Nadia said...

mcm best je..

Affy Afiqah said...

tak dan laa nak komen apa2 pasal cerita ni, ika ta pernah tengok hewhewhew

Nurul Farahizzati said...

ahh!!!! kim soo hyun... i love you!!! hekhek...
nnti nak cari la cerita ni.. :D

Farrah MF said...

Bukan main handsome lagi aliennya ye...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno