January 19, 2014

MINI OREO DAN BOYFRIENDS

Assalamualaikum......

Sekejap je dah petang Ahad. Sekejap je lagi dah Isnin. Dah kena pergi kerja. Ada yang pernah cakap, apakata kalau dalam seminggu kita kerja dua hari dan cuti lima hari pulak?





Sukati je nak demand camtu kan? Rasanya kalau kita kerja 2 hari and cuti 5 hari, alamatlah yang 2 hari kerja tu bertambah-tambah malas nak pergi kerja.

Petang Ahad yang best ni, msred dan boyfriends si Iffan, Ian dan Iman sibuk berebut makan biskut dengan air cekelet. Salah satu biskut yang kita orang rebutkan....




- Posted using BlogPress from my iPad

13 comments:

Normi Nieza said...

sdapnya oreo..:)

ct kektus said...

comelnue oreo. ni kalau kite yg ngadap ni, macam tak cukup. hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Kalau makan camgini ptg2 nie mmg urmpph habis la.. =D

Eza Boom Boom said...

esok dah isnin. kena keja dah.. hihi. Packaging oreo macam gitu, eza baru penah tengok. hihi.

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda...

Miss Boo said...

isnin g ahad lama nak tunggu,ahad g isnin jap jer...hihiii

Siti Asiah said...

asiah & ank2 pun penggemar oreo...arap xlm lg spai la sini mimi oreo tu,hik2

syawalsimpsons said...

seronok main rebut2 ngan anak2 ni

Abak Lorong Cinta said...

sedapnya..

Asha Lya said...

hari nie dah bekerja sis :)

Affy Afiqah said...

ahahahahah sama...fav ika ngn adik2 juga tu..tak sah klu x berebut hewhewhew

Ahmad Zaki said...

Minta sikit boleh? hehehe..

ZH Blogger

Norhasniza Khalid said...

sekarang oreo pun dah ada mini.. hihih...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno