January 09, 2014

JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG 2014!

Assalamualaikum....


Siapa nak join klik banner. Tutup 6 pm 9/1/2014 k.


http://www.bicaramakdara.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html


Blog akak, msredcheesecake.blogspot mostly tentang momment-momment boyfriend-boyfriend akak, Iffan, Ian dan Iman. Kisah suka duka dia orang membesar depan mata akak. Selain tu ada jugak tulisan tentang pendapat peribadi. Peribadi ok, bukan dengan niat nak bangkang orang tu atau orang ni. Kekadang tu ada jugak merepek tak tahu apa isu yang nak disampaikan. Suka baca entri sendiri dan komen-komen yang ditinggalkan, pas tu sengeh sorang-sorang. Umur blog ni dah 3 tahun. Titik.


49 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih sebb sudi join segmen meroyan Mak dara ni yer.. semoga trafik masyukkkk ke blog ini insyaa allah ;)

sYiRa LoKMaN said...

hye..dtg dr segmen sama :)
http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

CikLily Putih said...

ermm sempat ke tidak join ni ek

Liza Licha said...

selamat bersegmen ye :) all the best

azizah :) said...

gudluck kak!

ZazaMyMoon said...

gud luck msred..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...gud luck yer..:)

Queen Teratai said...

segmen rupanya.. hehehe

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

N.A.T said...

hehhehe

kita pun tadi ada join ni ... baru jap buat kak ..

Kisah Si Dairy said...

dari segmen mak dara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

adrianna syaz said...

Gud luck ms red :)

~MommyAqilMedina~ said...

Good Luck dear..Semoga berjaya! hehee

farid laham said...

wah ramai komen ni hehe xtau nak sembang apa :)

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum..
Salam Ukhwah Fillah ..
BW Sini Dari Segmen Yang Sama
FOLLOW U
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Dyah said...

Assalamualaikum..hari ni banyak kawasan kena lawat ni...tetiba rasa mcm femes...gila jawatan ni..

SyedGraphix Dot Com said...

Singgah sini dari blog mak dara :')

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama..
nuffnang click also done.
selamat bersegmen. :)

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Invisible Me said...

Selamat bersegmen :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamuaalikum, singgah di sini dan follow. Jemput ke blog saya pula ya. Terima aksih.

Semoga dapat banyak kenalan melalui segmen ni.

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Maszie Fatah said...

slmt bersegmen...semoga berjaya

Si Tracey said...

Hahaha entri paling sempoi! HUhuhu.....Datang sini BW dari segmen yang sama hehehe

http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Deqla Manjew said...

selmt bersegmen.. good luck kak msred. :)

Liz said...

Hi,

Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Tak dapat lawan akak lagi sebab anak saya baru seorang. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

http://www.lizrohaizat.com

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ukhuwah dari bunda...

Cik Puan Rara said...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

Fiza Rahman said...

Dtg dari segmen MD. Tambah trafik kat sini ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki said...

Singgah dari segmen yang sama. =)

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tidak Kalah said...

dah follow. salam kenal

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ahmad Zaki said...

Follow blog ni. =)

FiZ said...

salam.

singgah sini utk segmen yg sama.

http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014

Phat said...

singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

CikLily Putih said...

hi,
dah follow pun...

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan.. dari segmen yg sama.. singgah la ke blog saya :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

bella luna said...

salam tuan tanah ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

Kasih Lestari said...

Datang menjalinkan ukhwah….

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

NURUL HANIZA MOHMAD said...

datang menjalinkan persahabatan :)

http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Engku Muzahadin said...

Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

mazzING said...

Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
MZG

Abak's Role said...

Assalamualaikum..Abak datang singgah...
Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju said...

Assalamualaikum...
Datang dari segmen yang sama.
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

QasehnyaRania said...

srlamat bersegmen

yangbaik said...

baru berkesempatan singgah dari segmen yang sama... :D

Tiha Azmi said...

Salam blogging .. :)

http://popheart-tihaazmi.blogspot.com/

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno