January 29, 2014

HARI PERTAMA YANG LEPAS

Assalamualaikum....
Hujung minggu lepas waktu cuti Thaipusam, walaupun cuti 3 hari tak pergi mana-mana pun. Cuma hari Sabtu ada  lunch date dengan mak dan adik-adik. Selain aktiviti menyetelkan house chores and get ready for Monday, msred buat Scraobook. Guna 3 gambar favorite msred pasal Ian punya first day at school. First week sebenarnya.

Scrapbooking is a method for preserving personal and family history in the form of photographs, printed media, and memorabilia contained in decorated albums, or scrapbooks.



Tittle : FIRST DAY 
The journaling : 1 week before school, you start asking when u can go to school. On the first day u very excited. You cry once the first week. Then, u are SUPERSTAR.




14 comments:

❤Kamsiah❤ said...

singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah

Abak Lorong Cinta said...

Wahhh!!! cantiknya... awesome!!

Nurzakiah Hanum said...

moning

nuyui a.k.a miss YUI said...

cantik2..

Lynn Damya said...

Salam, hai :D yup2, scrapbooking mmg aktiviti yg best dan slh satu cara utk kita simpan kenangan & memori..selalu tgk housewife2 org putih buat mcm ni, rse sweet je buat benda ni kan, hehe

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

cantiknyer.. buat sdri ke?

Farah Waheda Wahid said...

rajin dan creativenya akak saya yang sorang ni...he he he...saya tak sempat nak berscrap book lagi dah sekarang...sebab tu survey pixajoy pagi ni...muahahaha.... digital kaedahnya.. cepat dan mudah... tapi hasil tangan sendiri lebih bermakna...true enough...

lieyalatif said...

woaaaa kagum2...rajinnye msred...serius cantik n kreatif...dulu zaman fotopages lieya pun ade kawan pandai buat bukuscrap nieh...mmg cantik gile hasil tangan die...same laa mcm msred nieh...lieya mmg tak reti terus terang cakap heheheeheh

Nory Zoulkefle said...

rajin n kreatifnya buat scrapbook....comell..

izan mama mia said...

owh cantik cantik..kreatiff n rajinnyer

Mardiana Abu Hassan said...

wahh creatif nye sis. Hurmm cuti 3 hari ni nk buat mcm ni jugakla hihihi :) Nice idea :p

sYiRa LoKMaN said...

kreatif ^_^

Ahmad Zaki said...

Lawa dan kreatif. =)

ZH Blogger

Ayu Zan said...

kreatif akak!

suka suka

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno