January 13, 2014

GIVEAWAY BIRTHDAY AZHAFIZAH

Assalamualaikum....

http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html


Nama : Iza Ismail
URL Blog : msredcheesecake.blogspot.com/
URL entry giveaway : http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
email :msredcheesecake@yahoo.com

You alls, kalau nak join klik banner. Hadiah memang best. Kalau join je dah boleh dapat hadiah softcopy calendar 2014 desktop wallpaper. Teruja tak? Msred teruja.


19 comments:

tifa anvar said...

all the best. saya pn join sama

amal said...

waaaa nak join jugak laaaaaaa :)

Monyet Rimau said...

Singgah sini, sudi2 la datang ke blog saya ye......

Keluarga Syamsul Yusof Risik Puteri Sarah Liyana -> http://syokbah.com/keluarga-syamsul-yusof-risik-puteri/

ZazaMyMoon said...

ai dah join.. desktop wallpaper pun dah received dari Fiza.. apa2 pun gud luck yer msred :)

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

Invisible Me said...

All the best! :)

QasehnyaRania said...

wah menarik ni tadi jumpa kat blog jijah. ada masa leh join.

akak, cm na nk bg address.. akak bg email dekat su, boleh? nti su email.

nak tinggal kat komen box ni nnti teruih publish. huahua

Naniey Jemiey said...

selamat bersegmen..datang jenguk..klik2 nuff

Affy Afiqah said...

good luck ms red :))

Sya Nadia said...

good luck msred..sy join juga, tp slh buat plk..saya letak detail kat kotak komen blog fiza..haha

Iyqa Gani said...

assalam.

hi akak..

saya pun join jugak!

iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

gudluck ya

^_^

Aniq Bukhary said...

Semoga berjaya :)

Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

ummiaisys said...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis said...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Oshin Kecik said...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

ct aman said...

slmt brsegemen n good luck...done follow sini...
http://ctamanaqim.blogspot.com/

Noor Najwa said...

dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno