January 10, 2014

FEELS GOOD

Assalamualaikum......

Bila time sekolah memang agak hectic la pagi msred [hectic la sangat]. Pukul 7 am hantar kelas mengaji Iffan di Sekolah Agama Integrasi KAFA. Lepas tu balik siapkan Ian pulak, hantar Kindy masuk pukul 8 am. Last week lepas hantar Ian terus pergi office. Jalan jamed teramat dan ashik jumpa driver yang selfish Subhanallah. Mau naik darah tinggi ni.

Tapi semalam test pergi office 8.30 am, Alhamdulillah jalan dah kurang jam nya. So hari ini tunggu 8.30 am baru pergi office.

Angan-angan nak breakfast something like this.



Tapi sampai office breakfast biskut Tiger dengan air Nestum campur oat je. Alhamdulillah.

Tetiba rasa mengidam nak makan buah.



I love Jumaat....


tapi hati selalu terdetik something like this ....



- Posted using BlogPress from my iPad


16 comments:

syawalsimpsons said...

salam jumaat mrs red...sebok tu ke sana ke sini kan

Nurul said...

Salam jumaat msred... betul tu.... kalau isnin rasa jauh nak jumaat tapi bila jumaat cepat je nak isnin balik... ;)

Norhasniza Khalid said...

salam jummat.... :)

Affy Afiqah said...

macaroon memang sedap heeee
buah lagi lagi lagi laaa!
ika pun selalu terfikir2 tu kak, hewhewhew

Affy Afiqah said...

salam jumaat kak :)

Azhafizah Md Nor said...

memang rasa feels good bila dapat menyiapkan tugas² harian dengan baik.kalau part mengidam tu memang kalau boleh nak memacam kan..hehehe.seronok bila hari jumaat kan..bile monday,monday blues.. :)

Asha Lya said...

salam jumaat sis..elok tu makan buah

Queen Teratai said...

SALAM JUMAAT MS RED.. SEDAP2 BUAH TU MSRED.. bestnya g keja kul 8.30,, masuk keja kul brape tu msred?

shaFazie said...

azie suka hari jumaat.
feel bila jumaat lain je hihi
mybe sok sabtu & ahad cuti kot hihi

N.A.T said...

hahhah soalan yang bernas ...

Nory Zoulkefle said...

suka dgn quote yang last sekali tu...
nory pon selalu tertanya2 macam tu...
nape lahh jumaat dekat sangat dgn isnin..huhu

Deqla Manjew said...

salam jumaat kak msred.. deqla pun penah terfikir gitu.. kalo hari cuti rasa lg cpt jer masa berlalu.. huhuhu..

izan mama mia said...

Assalamualaikum..
pd saya pula..hari hari cpt jer berlalu..kekadang cam semalam jumaat..dah jumaat lg

Sya Nadia said...

salam jumaat msred. :)

QasehnyaRania said...

hihi.
sabtu dh ni esok lusa isnin

Nadia Johari said...

Sibuk menjadi ibu dan wanita bekerjaya..bgus akk ni..saya suka..oh memng terntnya why friday near to monday

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno