January 13, 2014

BRAND NEW CARS

Assalamualaikum....



Weekend yang lalu, msred dan boyfriends.... Iffan, Ian dan Iman menghabiskan masa mostly di rumah, pergo Tesco sekejap beli barang keperluan, makan ice cream dan tengok katun. Lovely weekend. Sabtu, lepas melayan ice cream, singgah tengok-tengok kereta. Terus beli 3 setelah dipilih-pilih.

Bukan yang warna kuning ni. Yang ini test naik pegang stereng je.




Beli yang ini je. Msred dan Mr Hasben memang suka collect ni. Tapi collection kita orang yang pertama dah selamat jadi toys Iffan, Ian dan Iman. Ada yang dah hilang, ada yang pecah-pecah. Collection yang kali ini msred sorok dari boyfriends kecik msred. Bahaya. Tunggu banyak sikit baru lah berlagak nak show off dengan Iffan, Ian dan Iman. Hehehee...




17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute2

Cik Puan Rara said...

hehehe seronok nya dpt kereta baru.hehehe.suami rara pon suka kumpul2 ni.

shaFazie said...

smartlah....nk pilih 1 lah hihi

Asha Lya said...

smart2 okla ada hobi mcm nie buat tambah koleksi

Dkna Abza said...

baik sorok...kang kalau tak sorok abis hancur hehehee

ZazaMyMoon said...

terkujat bila msred tulis "singgah tengok-tengok kereta. Terus beli 3 setelah dipilih-pilih" TIGA?? hahaha
rupanya kereta yg tecik2 tu ;P

eintan nurfuzie said...

ahak2.. suspen.. anyway comel keta mainan tuuu

Hafiza AizZawa said...

kereta mainan rupenye.. nnt ada rezeki boleh la beli kereta baru..

Rai Ourkizuna said...

koleksi mak ayah kalau dah jadi habuan anak memang dah takjadi koleksi la jawabnya.. sabo je lah kalau pecah sana sini bagai tu kan.. hehe..

Invisible Me said...

kalau ada duit lebih. IM pun teringin kereta kecik2 tu juga :]

nana kimie said...

hihi,abang nana minat jugak kumpul keta kecik2 ni...btw ephyra tu dari malaysia kak,dijamin selamat & halal...memang ramai da cuba & puas hati:)

Queen Teratai said...

wow.. kalau beli yg kuning tu 3 mmg gempak msred.. hehehe

CikLily Putih said...

la ingat beli kete kuning tuh..

syawalsimpsons said...

smart la..sue pon ada mimpi kete gak..camne ni

amal said...

comel comelnyaaa anak msred ;)

azizah :) said...

wahh kakk! comel kereta tu... betul baik simpan duit..kang bagi habis jahanam...hehe

QasehnyaRania said...

best la kalau dua dua minat yg sama.
sorok k jgn tunjuk. hihi

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno