January 13, 2014

BLOGLIST 2014 MSRED : FINALIZED

Assalamualaikum.....

Pencarian Bloglist 2014 msred dah berakhir Jumaat 10 Jan 2014 lepas. Mr Random dah pilih 15 blog yang akan msrd senaraikan di side bar msred selama 6 bulan sehingga June 2014, InsyaAllah. 



Senarai pilihan Mr Random boleh semak kat Senarai Peserta.


  1. http://sofealang.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html?m=1
  2. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  3. http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  4. http://adianiez.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  5. http://jaajahat.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  6. http://danianasreen78.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  7. http://www.dayangdeno.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  8. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  9. http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  10. http://sara-i.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  11. http://nanakimie.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  12. http://xiauraellallyn.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  13. http://sayanurazu.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  14. http://wafiremli.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html
  15. http://anne-nurain.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred.html

Biasanya bloglist msred di side bar, memang msred akan ke blog dia orang setiap hari, kecuali kalau msred bercuti blog. Cara senang msred nak blogwalking. Nanti msred akan selalu singgah blog you alls k. 

Then dah settle senarai bloglist, Mr Random tolong pilih kan 3 rakan blogger yang join segmen ini. Msred nak bagi hadiah simple dari msredcheesecake.blogspot. Harap sudilah terima dengan senyuman kiut.



  1. Miss Ayu Zan
  2. Miss Amalina
  3. Miss Rania
Pada Miss Ayu, Ms Amalina dan Ms Rania bolehlah kasi full address pada msred k.

Congrats alls. Harap-harap hubungan baik akan terjalin selepas ini. Teruja ada bloglist baru. Terima kasih pada semua yang sudi join. Thanks sangat-sangat.



23 comments:

Deqla Manjew said...

tahniah yer pd pemenang.. deqla xde rezeki kali ni..huhu..

Kisah Si Dairy said...

tahniah pada mereka..

Wafi Remli said...

Tahniah kepada para pemenang. Jom blogwalking semua:)

mama amir said...

tahniah kepada semua...^_^

:: Mrs.Eady :: said...

ala..tak tau pun ade ni..huhuu..

ape pun tahniah :)

Mama Idlan Irsyad said...

alhamdulillah.. thanks msred.. pasni kena lebih rajin update blog la saya..heheh

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Nur A.Z said...

in return, saya pun akan letak mred kat bloglist saya..thanks..

- AZIE - said...

sy xsmpt join huhuhuhu...tahniah pd semua

ZazaMyMoon said...

congrats to the nominees..

Hafiza AizZawa said...

tahniah buat pemenang.. >_<

Invisible Me said...

tahniah semuanya :]

nana kimie said...

hee..ada link nana,tq kak!nana da masuk link akak dlm bloglist:)

Ayu Zan said...

owwwww! alhamdulillah.. ayu zan ada. hihihi.. ok, nak email ni. hihi

Ayu Zan said...

tq kak.. :)

Queen Teratai said...

Alhamdulillah.. tersenarai dlm 15 blog.. thanx msred...

Liza Licha said...

tahniah semua yang terpilih tu ye :)

Liza Licha said...

tahniah semua yang terpilih tu ye :)

Liza Licha said...

tahniah semua yang terpilih tu ye :)

Iyqa Gani said...

tahniah

amal said...

Alhamdulillah yeayyy kitaaa dapat gift, Thanks msred! :)

kitaa dh email sis n dh masukkan sis dlm bloglist jugak ;D

dania nasreen said...

yeay winner!! thanks mrsred :) nak bagi alamat kat mane ye??

QasehnyaRania said...

no36 kita yg punya. hihi
terima kasih missred ;D
nak email

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno