January 10, 2014

BLOGLIST 2014 MSRED : THE END

Assalamualaikum....

Selepas lebih kurang 8 hari blog msredcheesecake.blogspot menganjurkan segmen Bloglist 2014 Msred, maka hari ini 10 January 2014, segmen ini diisytiharkan TAMAT. Alhamdulillah, selesai sudah.

Msred dah update list peserta segmen Bloglist 2014 Msred kat Tab SPORTING atas.


Terima kasih msred ucapkan pada rakan blogger yang sporting, sudi join segmen msred. Terima kasih sangat-sangat. Thanks you alls, really appreciate it.

Mr Random akan tolong msred pilih 15 blog untuk msred list kan kat bloglist msred di sebelah kanan tu.



Dan ada 3 rakan blogger yang akan dapat something special form msred. Mr Random jugak yang akan pilih. Senarai blog yang terpilih akan msred update kan hari Isnin pagi [13 Jan 2014], InsyaAllah. 

Happy weekend peeps. Love you alls.




16 comments:

Norhasniza Khalid said...

tahniah kepada mereka semua.. :) mama tak perasan segmen ni cis!!.. cicir pulak...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah. tahniah pada yg berjaya nnti.
jom jogging. hihi

nana kimie said...

nana no.27,tq akak!:)

Eellee Nana said...

alhamdulillah,
congratz pada yang berjaya^^

Dyah said...

:)

Linda said...

Terlepas keretapi hehe....

Mizz ErMa said...

wah, macam best aje..rugi pulak sbb xsempat nk turut serta..hehe

Eza Boom Boom said...

Alahai tak sempat join... :(

deno said...

thanks msred :)

Wafi Remli said...

Selesai akhirnya...

Mime MF said...

wah xsbr nk tunggu ni..>.<

tifa anvar said...

saspen ja

Pha Is said...

tahniah buat mereka yg dah join..

Karimah Zulkafali said...

Alhamdulillah terpilih :)) Peserta no9 disini :)

Iyqa Gani said...

tahniah kpd yg terpilih...

Deqla Manjew said...

ok.. dah tau sape pemenangnya.. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno