January 03, 2014

BERTUAH PUNYA BUDAK

Assalamualaikum....



Lepas solat Isyak semalam, Si Iman muncul dengan makeup hasil kerja tangan dia. Orang sibuk dengan kerja orang, dia sibuk makeup dalam bilik. Sabar je lah kan. Seb baik msred takde blusher, eye shadow bagai. Ada bedak baby jonsen je. Kalau tak, tak tahu lah.





Tanjat mama....


14 comments:

Shafiq Hashim said...

Hahahaha..Anak Buah Saya Pun Sllu Ja Main Bedak..

p/s : Cantik Header

http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/01/deretan-filem-terbaik-2014.html

Rai Ourkizuna said...

haha..dapat bedak pun jadilah ye iman..

AyueJean AJ said...

Hahahhaha....
Kalau ade lagi terkejutlah akak nanti.... =D

izan mama mia said...

hahahah..putih melepak sudaaa

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

dah mcm opera cina dah.hehe

Sally Samsaiman said...

excited nak sambung chinese new year tu...tu pakai bedak mcm opera cina :P

Nurzakiah Hanum said...

hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

hantu bedak!hehehe...

Iela Fazielah said...

haha..budak2..biasala tu...

~MommyAqilMedina~ said...

alhaii..comel je dia..dah macam pakai tepung gomak..kikiki

Puan Mell said...

muahaha.. nak jadi zombie.. nak bagi mama tanjat.. kihkih

TelingaBulat said...

ambui tepek bedak kemain hehehe

Invisible Me said...

Hehe. Pandai betul.

Pha Is said...

tudia.. putih melepak.. hahah

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno