January 16, 2014

BERLAKON KE HAPE?

Assalamualaikum.....

Sape pernah buat camni? Tak kisah lah dengan cikgu ke dengan bos ke dengan kekasih ke. Bila dia cakap ngan kita, kita pun kerut-kerutkan muka sambil terangguk-angguk kepala macam tengah fokus gila dengar apa yang dia cakap.

Padahal dalam hati cakap.... Apa benda ko merepek ni?




Time kita tengah bercerita sungguh-sungguh dengan someone, pernah tak kita terfikir..... Dia ni betul-betul dengar ke apa aku cakap ni, beria terangguk-angguk tu?

Awak dan saya serupa.
posted from Bloggeroid

17 comments:

tifa anvar said...

heheheh sometime saya jgk buat mase x de mood nk layan celoteh ank2

amal said...

Hehee kitaa plak angguk tandaa pahamm jee padahal tak dongaa pun heee ;P

Zamani Abe said...

Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

Byzura Mj (By) said...

hahaha pernah2.

Nurzakiah Hanum said...

hehe

Asha Lya said...

Pernah lgi2 bila dah dua tiga org brckp..entah yg mna stu nak d dgr

Eliss Mie said...

pernah jugak. lebih kepada menjaga hati sebenarnya.hehehe

Rasp said...

pernah nak nak kalo mood i sendiri offline hehehehe....
tapi kalo mood ok...
in sha Allah tak kottt...

akue said...

layan jee walaupun kadang2 tak da mood nak layan...jaga hati...hehe

Nurul Farahizzati said...

saya selalu buat mcm tu, bila dgr anak sdra saya 2 tahun berceloteh.. hahaha.. sumpah, xfaham :D

izan mama mia said...

assalamualaikum
heheh..agaknya nk cuba faham betol betol lah tuu

~MommyAqilMedina~ said...

ehehee..betul-betul..aida pon pernah jugak..kekonon khusyuk.padahal tak masuk dalam otak pn!hahah

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Hahaha.. pernah2 buat kat adik bongsu farah.. last2 dia tanya balik tak tahu nak jawab..hehehe

Rai Ourkizuna said...

hahaha..saya selalu buat kot :P

Queen Teratai said...

hehehehe selalu jugakla tu..

Sya Nadia said...

pernah la..hehe

Affy Afiqah said...

pernah juga kalau time2 memang fikiran melayang tu hewhewhew

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno