December 19, 2013

WAHAI KEKASIHKU

Assalamualaikum.....




Rayuanku
Semoga Allah membimbingku disetiap langkah
Disetiap keputusan
Disetiap kesenangan
Disetiap musibah
Disetiap kegembiraan
Disetiap kesedihan
Disetiap kekeliruan...

Semuga Allah tak berpaling dari ku....
Meninggalkan kan aku meneruskan hidup sendirian tanpa Dia disisi...
Apalah kesudahanku, tanpa bimbingan Mu
Ya rabb...


- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

♥♥ Nur ♥♥ said...

x mo sedih2 k... allah tak akan sesekali meninggalkan hambanya...
salam kenal :)

Vee said...

semoga DIA selalu bersama kita dan kita tak lupakan DIA .

Deqla Manjew said...

Aamiin.. ya rabbal alamiin... moga dipermudahkan semuanya yer kak..

MizzTina said...

aminnn.. insyaAllah akan dipermudahkan nt..

Liza Licha said...

kalau kita dekat dgn Allah,, insyAllah Allah tak kan pernah tinggal kan kita :)

Marya Yusof said...

As salam red,

Rindunye dgn kamu... Kita lama tak bw... malas2 betul! Takmo sedih2 k! Allah with us always ... xxxx

deno said...

semoga segalanya dipermudahkan... :)

p/s: akak, esok dah boleh dah deno buat blog akak... satu je,akak belum bg email dan password.. hehe.. nanti akak email pada deno ya ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga di hati sentiasa ingat pada Allah..

syawalsimpsons said...

salam jumaat...moga hati sentiasa tenang

izan mama mia said...

mg Allah sll memberi hidayah pd kita semua

Affy Afiqah said...

dalam susah senang, malah apa keadaan sekalipun, jangan pernah lupa Dia :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno