December 27, 2013

UNTUK GADIS PEMALU

Assalamualaikum....

Hari Selasa hari tu, ada kenduri kecik kat office, sempena birthday Lil Sis Amy my office mate. Adalah makan-makan sikit. 



Menu tengahari tu Nasi Gorang China, Ayam Golek Nom Nom dan Cake Baker's Cottage. Alhamdulillah rezeki tengahari tu.


Ayam Golek Section 20 Shah Alam, memang best. Bau je dah tak tahan dah.


Ini pinggan msred. Jangan tertipu dengan size pinggan ni. Msred tak ingat berapa kali tambah lepas habis sepinggan kecik ni.


"Happy Birthday Ms Amy. Semuga dirahmati Allah, di permudahkan urusan, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu. Thanks to Allah for another year." Hugs. 



Foot note: Atas permintaan Birthday Girl, takde gambar dia di sini. Malu katanya. Dept Account ni semuanya girlz, bos je lelaki. Dia orang semuanya pakat-pakat jadi pemalu pulak. So gambar makanan je ada, gambar orang yang makannya takde.

20 comments:

syawalsimpsons said...

ala nape malu..jgn la malu..nak tgk juga bufday gurl ni

Cik Ngah said...

menggoda tul ayam tu...heeeee

Asha Lya said...

amboi makanan emm sedap sedap belaka

Mime MF said...

emmm dapnya...hehe dh la lapar ni..hikss:P

nuyui a.k.a miss YUI said...

kek itu mabless..

lain dah blog..makin comeeell

aizamia3 said...

kekadang gambar candid lagi lawa.. hehehe.. ;)
apa-apapun selamat hari lahir buat Ms Amy.. moga sentiasa sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian.

Petak Bunga said...

terliur pulak tengok kek tu

Puan Mell said...

sedap la aih wat makan2..

p/s: comey blog.. header bila pulak. hehe

Rai Ourkizuna said...

hahaha..gambar makanan pun jadiilahh.. buat geli geli mata.. hehehe.. happy birthday kepada that pemalu girl..

CikLily Putih said...

ayam ayam,suker ayam golekkkksss

yana aina said...

adoi .. tgh lapar tetiba nmpk ayam yg menggoda tue... telan liur jap. heheh

Fiza Rahman said...

Lapar plak tgk.

Nurul said...

Wallla...

Tengok ayam golek tu yang tak tahan tu...

Nakkk... ;)

Yun Sing said...

Waa.. sedapnya..

Pha Is said...

amboi.. pemalunya.. hehe

Sya Nadia said...

wahh..banyak makann tu..bestnya..

Adilah Manaf Celik Vitamin said...

Terima kasih atas perkongsian ini. :)

Petua Awet Muda Dan Cantik Macam Ayu Raudhah

Sally Samsaiman said...

okay, that ayam golek really looked tempting!

Affy Afiqah said...

tengok strawberry terus teringat cameron....adeehhh tak dapat2 lagi nak pi cameron ni hukhuk

Affy Afiqah said...

dah pernah pergi sebenarnya tapi rasa nak pergi lagi.mihmih

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno