December 22, 2013

TREND : SHAWL HALF MOON

Assalamualaikum....

New entry kat bawah.


Sekarang ni, Half Moon Shawl are soooo in. Ms red pun tengah in love dengan Half Moon Shawl. Nak join the group, Half Moon Shawl Lover? 

Dengan discount 15%, kita boleh start our new Half Moon Shawal collection atau tambah tudung baru dalam collection sedia ada kita sekarang, sempena tahun baru ni.

Jom shopping kat Tudung2U.com.




Suraya Shawl Half Moon Corak Chiffon 

Kod Item : ZZ41013
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 158cm
- Lebar: 79cm


Harga Runcit : RM 28.00
Harga Kami : RM 19.00




Iman Shawl Half Moon Cotton Depan Dalam Corak

Kod Item : AV38031
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 154cm
- Lebar: 72cm

Harga Runcit : RM 28.00
Harga Kami : RM 19.00



Aisya Shawl Half Moon Express Chiffon Korea dengan Anak Tudung 

Kod Item : AG39058
- Chiffon Korea Eksklusif
- Design terbaru
- Siap jahit dengan Anak Tudung Ninja dalam
- Awning Chiffon
- Panjang: 120cm
- Lebuh Depan: 34cm

Harga Kami : RM 48.00




Aisya Shawl Half Moon Express Chiffon Korea dengan Anak Tudung


Kod Item : AG39060
- Chiffon Korea Eksklusif
- Design terbaru
- Siap jahit dengan Anak Tudung Ninja dalam
- Awning Chiffon
- Panjang: 120cm
- Lebuh Depan: 34cm


Harga Kami : RM 48.00






Sumayyah Shawl Half Moon Cotton Depan Dalam Corak 

Kod Item : AV39032
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 148cm
- Lebar: 72cm

  
Harga Runcit : RM 32.00

Harga Kami : RM 20.00






Diya Shawl Labuh Viscose Plain Biru 


Kod Item : NA38011
- Plain: Biru, Hijau
- Mudah Dibentuk
- Panjang: 184cm
- Lebar: 98cm

  
Harga Runcit : RM 33.00

Harga Kami : RM 18.00



Ada banyak lagi Half Moon Shawl kat tudung2U.com, termasuk bermacam-macam design Bawal, Tudung Segiempat dan Tudung Awning.



Jangan lupa, untuk dapatkan diskaun 15% gunakan  

Code AML2013 

sewaktu membuat pesanan. Diskaun ini khas untuk pembaca blog msred sahaja tau. 

Sah sehingga 31 Desember 2013.



Happy Shopping.


10 comments:

Sya Nadia said...

nampak best ni..nk jenguk la nanti..

Deanna Aris said...

cantik!
salam kenal :)
PROMOSI HUJUNG TAHUN 2013!

Acik Erna said...

acik suka tengok orang pakai..cantik..tapi acik dah tak sesuai kot..dah terlebih umur

Kasih Salina said...

suka juga tengok orang pakai halfmoon tapi kita sendiri nak pakai rasa macam malas. banyak sangat nak kena pin..

Gee Lion said...

kurang gemar fesyen mcm ni.. sbb sy tak pandai berfesyen.. hehe..

salam kenal.. :)

Affy Afiqah said...

ika ada satu je halfmoon shawl dalam koleksi ika ahahahah..tu pun jarang pakai...

aisya said...

suka jugak halfmoon ni.. hehe.. sekarang ni byk tengok halfmoon yg berlayer tu. hehe

aizamia3 said...

sekarang ni dok berjinak2 layan tudung tu, nak pulak kat office ada mentor yang mengajar.. hehehe..

izan mama mia said...

cantik semuanya

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pn suka pakai shawl halfmoon.. senang nak bentuk.. =D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno