December 16, 2013

TOYS FOR ME TOO

Assalamualaikum....


Weekend hari tu, tengah usha Groupon kalau-kalau ada offer yang menarik hati, ternampak ada Album untuk Polaroid pictures. Msred ada beli Polaroid Camera awal tahun hari tu, Instax Mini 25. Berapa harganya msred tak ingat lah. Tak pernah tahu pun ada album untuk Polaroid picture. Ketinggalan betul.



Sebelum ni, semua gambar Polaroid msred simpan dalam peti harta karun ni. 




Bila tahu ada jual album untuk gambar Polaroid, msred terus pergi kedai gambar. Kebetulan waktu ada promotion untuk album gambar Polaroid ni, msred terus beli satu. 

Dalam promotion set ni ada album satu, mini album satu [untuk letak dalam beg, so bila snap picca kat luar boleh simpan dalam album ni] dan ada macam-macam Masking Sticker to play around. Ada yang untuk frame dan ada yang untuk tampal kat atas gambar Polaroid tu. Satu set ni RM 29.90 je. Memang murah giler compared to kalau beli satu-satu sticker.



haruslah kaler merah kan....


Tak sabar nak main dengan semua sticker ni. Belum ada masa lagi nak main. 

29 comments:

Rai Ourkizuna said...

bestnya..! saya pun dah lama teringin satu.. tapi sure berebut jugak ngan bebudak ni.. hahaha..

Nurzakiah Hanum said...

wow

shaFazie said...

azie suka kamera ini..comey je..tpi blm kesempatan nk bli lagi ..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. singgah dari blog sally.. comel kamera tu.. :D

::NureeN:: said...

wahhhh menarik tertarikkk... ;)

Sally Samsaiman said...

okay, comel...tetiba macam nak beli lomo jugak :P

Mime MF said...

wah sukanya...sy ada 1 intax ni tp jrg guna sbb tak beli film..huhu tgk album dia mcm comel je..

kocix! said...

mahal x ha kamera tu?

syawalsimpsons said...

MENARIK TU..CANTIK..SUEK3...COLOURFUL..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel sgguh..

Puan Mell said...

ala comeynyer...

Sya Nadia said...

aritu dah nak beli, tp xjd pulak..lain kali kalau ada promo lg, mungkin xkan lepaskan...

ZalinZalina said...

Cantiknya MS punya kaler pink..Azwa punya kaler biru..album tu saya belikan sekali haritu...sudahnya ambik gambar baru sekali..he he..

aizamia3 said...

tak pernah beli makanya tak tau camane nak guna.. hehehe..

Dhia Dirham said...

comelnya benda tu :)

Wafee said...

Ok, this is new... Macam besssttt je.. hehe... classic gile... nak cari satu la :p

Jemput singgah blog saya juga ye... Masih baru dalam dunia blog ni... Kalau ada tunjuk ajar sangat dialu2kan :)

www.blog-wafee.blogspot.com

Sarah Mohd Saleh said...

awk suka er main kamera cemtuhh, tp tu la die nye kertas tuh a bit mahal sket.

Shiqin Sunshine said...

wahh bestnye ade polaroid camera ~~

Siti Hajar said...

Cantik sangat kamera tuuu~! Suke3

ezyra daniel said...

wahh best nye..anak buah zyra ada gak camera nie,dia kata nak beli kad tu yg mahal,mcm tk bbaloi je..camera tu tkde la mahal sgt..
tp gmbr nie comel kan

QA's ~ mamapapa said...

mmg menarik camera polaroid ni...syok main2 ..plan nk beli tuk ank dara ni tp takut x trmaintain filem nya tu.agk pricey :(

Vee said...

baru tau namanya polaroid ... tertinggal betul kan !

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

asyik tgk benda alah ni kat kedai gambar...tingin nak beli...baca entry ni lagii tinginn...hihi

Pha Is said...

comel je kamera tu..

nanakimie said...

teringin jugak nak ada camera ni,hihi...

p/s: nana pun xsure sis whohaa tu da lama ke baru,sebab baru tau minggu lepas:)

- said...

ada ternampak kamera jenis ni... nampak cantek... tp belum berkira2 nak membeli..ngeeeeee~

Affy Afiqah said...

ika suka gila polaroid ni, instax juga...
sebagai orang yang suka mengambil gambar, memang ni one of camera yang ika nak laa :)

Deqla Manjew said...

comey giler kamera tu.. kaler pink gitu..

Iela Fazielah said...

ila nak buat koleksi mcm ni lah.. nak bl polaroid camera pulak.... nice... sgt!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno