December 24, 2013

THE HEIRS : BEHIND THE SCENE PICTURES

Assalamualaikum....


Cerita The Heirs ni, most of the time, actors nya semuanya serius je, sedih je. Susah nak senyum. Jom kita tengok gambar The Heirs punya cast tersenyum, having a good time while making the siries. Even si Rachel tu pun senyum and she look gorgeous.



Apa akan jadi kalau dia orang ni couple?










kalau ada The Heirs Season 2, dia orang ni gaduh lagi tak?












Sweet je tengok brothers ni, kat luar abangnya marah2,
dlam hati sayang...



Kalau ada season 2 boleh tak dia orang ni couple balik?





















Ni pun sama, luar gaduh2 dalam hati sayang2....



























BFF yang sangat sweet










12 comments:

Vee said...

leka tgk gambar ni sampai habis . Best citer nih .

mama maman aka yana said...

my fav movie skrg... hihi

terasa muda sgt tgk cite nih...

Affy Afiqah said...

peminat the heirs juga ya akak ni? hewhew
ika tak berkesempatan tengok lagi~~

Sya Nadia said...

tengok iklan mcm best..tp xpenah tengok..

aisya said...

rachel tu cantik, suka tengok..

sy sokong akak part Kim Won dan perempuan tu.. tak best lah ending diorg.. huhu

ezyra daniel said...

suka gamabr hyungsik dengan lee minho yg last tu hehe!!!
my oppas!!

Raudzah Z said...

suka tengok dia orang..so cute!!!

Nour Adieb said...

lelaki tu, arts undngn RunningMan :)

QasehnyaRania said...

tak pernahtgk pon. hukhuk

Pha Is said...

owh.. citer korea..

syawalsimpsons said...

suke tgk dorang ni kan

Liza Licha said...

pelakon dia semua hensem dan cantik.. hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno