December 21, 2013

SETAHUN DAH PENDAM

Assalamualaikum.....

Lately leka melayan Korea and Japanesse siries. Dah lama tak baca novel. Ada lah dua tiga novel msred beli awal tahun lepas, lagi sekali ok, awal tahun lepas, sampai sekarang belum baca lagi.


Salah satunya novel dari my favourite author....

Dan Brown, Deception Point.




Cerita pasal NASA jumpa sesuatu yang tertanam dalam ais. Sesuatu yang akan mengubah sejarah. Sesuatu yang bahaya. Apa yang bahaya, siapa yang punya kerja, kalau nak tahu kena lah baca sampai habis.

Novel Dan Brown yang pertama msred baca masa belum kawen dulu, The Da Vincci Code. Pinjam boyfriend punya. Terus jatuh cinta dengan novel tu dan dengan author tu.

Plan nak baca and habiskan this weekend. Boleh ke? Tebal tu.

Ahjumma, Fighting!!



- Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

Syazana Khairol said...

nampak cam menarik, boleh la beli nanti hihi

Ann Ishak said...

samalah kita missred, saya cuti2 ni baca buku je. kalau kuat semangat, boleh habis buku tu nanti :)

Siti Hajar said...

Sama la. Saya lagi banyak buku pendam. Waktu nak beli tu, tak teringat yang banyak dah buku kat rumah tu.. Bila ada masa nanti, baru sempat baca ^^

Norhasniza Khalid said...

mama takde lah baca buku omputih, mama baca buku melayu je.. hihi :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Dah agak lama tak baca novel.. kalau novel english last baca novel twilight jer..lepas tue dh malas..hehehe..
psst.. nnti saya review harga kat sabah k.. =D

auni shahira said...

yup..cuti2 nie..pun bace novel jugak..dah xtau nk buat pe..huhu

Affy Afiqah said...

ika pun tengah baca2 novel ni...nak habiskan before masuk clinical phase bulan depan...kalau dah start clicical phase memang jawabnya buku tak terbaca ahahaha

aisya said...

hari tu g Popular buku Dan Brown lah yg paling byk yg harga RM8 je.. hehe

Siti Asiah said...

Lame dah xbace novel since 2007...huhu,

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno