December 07, 2013

MYSTERY GIFT

Assalamualaikum....

Family msred, dari mak msred, msred, sampailah ke adik-adik msred semuanya shopping barang dapur kat Tesco. Mak msred yang suka sangat shopping kat situ dari kita orang kecik. Bila memasing dah berkeluarga, msred and adik-adik msred mengikut jejak langkah mak msred suka shopping barang dapur kat Tesco.

Tak tahulah kenapa opening entry ni cerita pasal benda ni pulak. Msred sebenarnya nak cerita pasal promotion Tesco sekarang ni. Shopping di Tesco sambil kumpul sticker, pas tu boleh tukar dengan figurine pen yang chomel. nak bagitau msred baru je dapat kumpul 10 stciker dan tukar dengan satu figurine pen.





Masa gambar ni diambil, belum buka lagi kotaknya. Waktu entri ni ditulis, dah buka dah. Angan-angan nak figurine Mike mata satu dari Monster Inc. Tapi tak boleh pilih sebab pihak Tesco pun tak tahu apa ada dalam kotak tu waktu dia bagi msred.






Cuba teka msred dapat apa? Kalau tak nak teka pun, kena teka jugak. Hehheeee....



4 comments:

Pha Is said...

pandai tesco tarik pembeli.. heheh

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, salam ukhuwah dari bunda...

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Affy Afiqah said...

budak2 dapat barang gitu memang suka kan :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno