December 30, 2013

MUKA MEETING PETANG

Assalamualaikum....




Pernah office you alls buat meeting petang-petang? Ada yang pernah kan? Ada yang selalu tak?

Tak paham betullah bos-bos yang suka buat meeting petang cenggini, time orang dah nak balik dah, time hati kepala pun dah kat rumah dah. Memang blur la kan. Mata je fokus kat bos, hati kat mana ntah kepala pun blur je.

Produktif ke meeting petang-petang ni? Haish..
posted from Bloggeroid

14 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihihi.... apa nak buat, bos dah suruh.. hihi redha je lah

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

zacky786 said...

haha .. metting ptg2.. :P

Knor said...

Mmg geram sgt lakn...bos nk kira bonus kut...

asha hana said...

haha redha je la sis. ikut kan aje kata bos. huhu

Lyn Yusoff said...

mengantuk meeting ptg2.. tak suka betul

azizah :) said...

betul tu kak.. kdg2 jijah kat wad pon sama.. time nak balik la meeting.. meyampah!

aisya said...

meeting petang2 mesti lemau je rasa.. huhu

ZazaMyMoon said...

Tak productive lah buat meeting petang2.. better buat pagi dari ptg2..

Miss Ika said...

haha sis, sabor je la dengan bos tu,

Pha Is said...

hahaha.. sama la kalau kelas petang2.. smua dah penat..

Sya Nadia said...

sy xtau la ek..sy xkeje..hehe..tp dulu time belajar, kelas ptg la paling bosan,mengantuk.

Siti Asiah said...

mmg xsuke miting ptg2...huhu

Wafee said...

Hehe... same2... Tapi kami 2 3 org kaum ibu yang dalam meeting akan buat2 kemas... sibuk2 bukak tutup zip... buat2 call husband... Kalau bos xphm2 jgk xtau la... huhu

Affy Afiqah said...

ika kalau petang2 ni dah mood nak rest je hewhewhew..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno