December 11, 2013

MISS PIZZA AND MR BOOK


Assalamualaikum....

Saya duduk Selangor. Saya kerja Selangor. Hari ini saya cuti, tak kerja. Cuti dari hari Sabtu hari tu. Hari kelima dah cuti memalaskan diri dengan boyfriends ke hulu ke hilir sekitar Klang Valley.

Pagi tadi tengok cerita Korea sekejap, Prime Minister and I, Episode 1. Tengahari lepas zohor, msres, Iffan, Ian, Iman and cousin Iffan, Adam naik kereta pergi Subang Parade. Lunch Pizza Hut sahaja.





Iman sibuk mengemas sudu garfu tisu semua.....

cousin Adam, ni apa pesen makan pizza
buang semua lauk dia ni?.....

Lepas lunch, pergi MPH. Hajat dihati memang nak bawak boyfriends pergi MPH je. Tengok-tengok, beli-beli apa yang patut. Dah lama tak shopping kat book store.

book store kat Beijing.... cam best je...


Iffan, Ian, Iman and cousin Adam....

Ni lah hasilnya. Ashik main I Pad je kat rumah. Beli buku pulak suruh dia orang buat. Exercise Book and Activity Book sekali. Beli exercise book je kang bosan pulak. Beli lah buku main-main sekali.

Harap-harap time msred pergi kerja, sudilah Iffan dan Ian buat Exercise Book tu. Kalau dia orang tak sudi, rugi je lah beli.  


Foot note : Esok keje.... sigh.


6 comments:

CikLily Putih said...

lama tak makan pizza la

izan mama mia said...

hihihi..appa kes tuu mkn pizza buang semua lauk dia..jhijijij..

MizzTina said...

mkn piza kosong je?? bagus btl.. hehe..


suke btl diorg ye pegi mph..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred...bestnya teringin juga nak makan pizza la...:)

eB said...

alamak terliur auntie tgk korang manakan tau.
len kali ajak la auntie skali tau.... aummmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Affy Afiqah said...

bebudak sekarang technology is around them...masa zaman ika dulu..tu laa..buku tu haa duk baca, duk buat..huhu...baru best.. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno