December 26, 2013

MENU LUNCH MURAH

Assalamualaikum....




Menu lunch idaman untuk hari ini nak makan Ayam Goreng Upin Ipin kat Shah Alam ni, tapi ni je ada tengahari ni. Lunch yang sangat berkhasiat.



Ko hado ke?

Foot note: Sebelum makan Sun Maid ni msred dah makan biskut gula cicah air milo o.

14 comments:

siti zuraida Rajab said...

mahal jugak klu lunch ngan SUN MAID tu....tp blh tahan 5 6 hari

Rai Ourkizuna said...

jimat dan sihat!! hehehe

Sofea Lang said...

sedap gak tu..
tp kalau sy..kn mkn nasi jgak.. huhu.

eB said...

eB suka mkn cenggitu.... esp m s dlm pantang. rasa cam ketagih. he3

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Amboi diet ke..hehehe ;)

ZazaMyMoon said...

hehe selai murah, itu lah rejeki msred harini.. alhamdulillah :)

Cik Itah@RRP said...

sy tak boleh kalau tak ada nasi..hukhuk

Ann Ishak said...

sedapnya ayam goreng, saya makan maggi sup hari ni...tetiba dekat teringin pulak

Myra Jay said...

1st time tengok..huhuu

QasehnyaRania said...

sihat dan jimat. hihi
hari tu ada jumpa restoran ipin upin kat mydin mall semban tp x masuk pong.

Pha Is said...

boleh kenyang ke..? heheh

aisya said...

sedap jugak ni.. sekadar utk alas perut.. utk diet pun ye jugak. hehe

Raudzah Z said...

Belum pernah rasa lagi ayam gorentu..tapi kita ni memang peminat ayam goreng..tak kira brand..semua jalan!!

Affy Afiqah said...

sangat simple ye kak haha :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno