December 24, 2013

MAIN DENGAN GAMBAR POLAROID

Assalamualaikum....

Last week beli Masking Sticker untuk Polaroid pictures. Saja je beli sebab kiut sangat. Msred memang suka main edit-edit gambar ni. Kebetulan time tu ada promotion, so harga jadi murah sangat dari biasa.




Last week dah main dah dengan sticker ni tapi belum dapat nak buat entry. Antara favorite photo yang msred dah make up kan bagi kiut sikit.

Gambar snap kat mana entah tak ingat. On the way balik dari wedding, singgah kat tasik ni sekejap makan2 eskem and snap-snap picca.



Gambar kat Sunway Pyramids depan Toy R Us, beli toy present untuk Iffan dan Iffan punya birthday Sept 2013 ritu. Yang ni simpan dalam purse msred.


Picca ni snap kat Plaza Alam Central kat kebun Orkid. Suka sangat gambar dia orang bertiga. Yang ini tampal kat PC office msred. Bila rindu kat boyfriends jeling je kat gambar ni. Lepas tu terus rasa nak check out dari office, nak balik rumah.

Itu je untuk this week. Lain main lagi lepas ni.

10 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Cantik.. berbaloi beli.=D

Fizalinolie said...

Cantikla msred. Serius! Sangat kreatif. Hehe...

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

Rai Ourkizuna said...

bestnya.. buat koleksi utk diorang tengok dah besar nanti.. bagi saya digital bagus.. tapi kalau ada dlm bentuk yg bukan digital, nilai sentimentalnya sangat tinggi..

syawalsimpsons said...

cantik n comey laa...

Cho Zila said...

Akakpun suka tp x pandai nak belu2ni.. mmg bestler br nmpk cun

ezyra daniel said...

comel2 je gambar tu kan...ttbe rasa nak beli jugak ehehe,,,
done klik INTI akk ^^

Siti Asiah said...

Asiah xpnh bl lagi yg bercorak just yg plain pth tu jerk...:)

Pha Is said...

jarang sekrang org main dengan polaroid ni..

Affy Afiqah said...

ika ada lebih daripada 1000 gambar dalam laptop ni...semuanya adalah kenangan...nak pi cuci satu2 pun masalah juga banyak sangat dah ahahaha
tak cuci rasa macam rugi pula...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno