December 15, 2013

KENAPA SI EDDIE TU JUGAK YANG DIA SUKA?

Assalamualaikum....

Semalam, hari Sabtu tak pergi mana-mana. Malas sangat nak keluar. Tapi tengahari terpaksa jugak keluar sebab malas nak masak punya pasal. Masa nak keluar pulak enjin kereta tak boleh start. Mula-mula ingat tak jadilah keluar. Tapi fikir malas nak masak, lauk pun takde nak masak, try start enjin lagi. Dua tiga kali try, Alhamdulillah start jugak akhirnya.



Pergi Seksyen 9 je. Depan kedai makan tu ada kedai jual toys. Si Iman berkenan nak beli patung. Ada patung characters dalam cerita Pororo. Msred pujuklah Iman beli Character Pororo the penguin. Cute. 



Tapi Iman berkeras nak yang Character Eddie si Fox.



Sukahati lah Iman.






Tengoklah muka Iman yang dapat mengepaw msred dengan jayanya. Happy tak? Cer teka muka msred happy ke senyum kelat?


- Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

Mek Onie said...

iman hensem!

Puan Kutu said...

muka mama tak penting,yg penting iman senyum suka..:)

Mama Zharfan said...

comeynya anak u :)
tq sbb selalu singgah kat my blog :)

Vee said...

dah tengah bulan nih , confirm senyum kelat ... heheheee

IbuNoey said...

hehe..senyum kelat kut...

comel pula tengok patung tu..

Sya Nadia said...

sy pun suka fox tu...hehehe..(kekadang tengok cartoon jgk sy)

btw,sy blogger baru,slmt berkenalan..

izan mama mia said...

senyum kelat le mak dia.. hihi

Pha Is said...

fox la comel..

Affy Afiqah said...

pandai iman pilih, kalau ika, ika pun nak fox...comel gila fox tu...senyum lebar dah iman,..sampai gigit2 tangan fox...miahahahha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno